Cautare


RCS & RDS a lansat DigiMobil
14 Decembrie 2007 Business
RCS & RDS a lansat DigiMobil

Lansat in premiera pentru abonatii RCS & RDS din Oradea, serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - este disponibil, din luna noiembrie, si pentru abonatii la serviciile de cablu, internet si telefonie fixa din Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau si Bucuresti.

DigiMobil completeaza portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie nationala lansata in 2004) si se pozitioneaza ca fiind noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa. Serviciul de generatia a 3a pune la dispozitia utilizatorilor o oferta cu totul speciala pentru un serviciu de telefonie mobila, prezentand o serie de facilitati printre care:

- abonament GRATUIT

- un telefon mobil GRATUIT, oferit in custodie pe toata durata contractului

- cartela SIM preactivata

- pana la 1200 de minute lunare GRATUITE

- tarife foarte avantajoase, identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixaServiciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G se adreseaza in prima faza abonatilor RCS & RDS, care utilizeaza unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Este noul serviciu de telefonie mobila de generatia a 3a, care ofera clientilor sai posibilitatea sa vorbeasca la telefonul mobil la tarife de telefonie fixa, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.

"DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor mobilitatea si confortul de care acestia au nevoie, beneficiind in acelasi timp de tarife speciale, ca si cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem in casele abonatilor un serviciu de ultima generatie, care acopera nevoile de comunicare ale consumatorului de astazi, precum si ale intregii familii", a adaugat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.

Minutele incluse in abonamentele lunare pot fi folosite de catre client atat de pe telefonul fix, cat si de pe cel mobil, fara a plati un abonament suplimentar. Detalii privind abonamentele gasiti aici.

Pentru inceput DigiMobil ofera servicii de voce, urmand ca in viitorul apropiat sa fie disponibile si serviciile de Internet, date si apeluri video specifice tehnologiei 3G.RCS & RDS ofera gama completa de servicii de telecomunicatii pentru utilizatorii rezidentiali si companii, avand o experienta de peste 10 ani la nivel national si international in domeniu. Compania deserveste in prezent peste 1 milion de clienti la telefonia fixa, 500.000 de abonati la Internet, peste 1,2 milioane de clienti la serviciile de televiziune prin cablu si peste 600.000 la serviciile de televiziune prin satelit in Romania.Sursa: www.rcs-rds.roInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate