Cautare


01 Iulie 2009
Tabere de dezvoltare personala 2009 - www.confidencecamp.ro

Setare mentala pentru succes - 2-7 August

Cum sa obtii tot ceea ce iti doresti � 9-14 August

Cine sunt eu? � 6-11 Septembrie

Increderea in sine este cheia succesului!

Tu esti gata pentru a-ti creste increderea in tine?

Numai acum poti sa inveti acel tip de incredere care sa-ti permita sa depasesti cele mai grele obstacole din viata ta si sa indeplinesti cele mai inalte obiective.

In ziua de astazi tot mai multi oameni sunt inteligenti, ambitiosi, foarte bine educati si au o multitudine de abilitati, talente si multa experienta. Cu toate acestea, exista perioade de timp cand vocea noastra interioara ne scade increderea in noi iar acest lucru ne determina sa actionam pentru recastigarea ei. Adanc, in sufletul nostru stim ca suntem competenti dar indoiala si fricile erodeaza increderea in noi si saboteaza pana si cel mai capabil om.

Participand la aceasta tabara veti avea parte de o experienta deosebita care va va ajuta sa inlaturati obstacolele interioare si sa construiti o noua strategie prin care veti realiza potentialul imens de care dispuneti.Locatia: Pensiunea Arinul, Moeciu De Jos, Bran � BrasovCost: 1590 ron

Inscrieri la: daniela.cristea@confidencecamp.ro � 0726.10.33.57Sursa: www.confidencecamp.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.
Newsletter

Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Bolyai nr.11 / Tg.Mures 540 064
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate