Cautare


17 Iulie 2017
Apple va construi primul sau centru de date in China

Producatorul iPhone isi construieste primul centru de date din tara, pentru a respecta noile legi privind securitatea cibernetica, care au intrat in vigoare in iunie, a raportat Reuters miercuri. Legile impun companiilor straine sa stocheze datele la nivel local.

Pentru a se conforma, Apple colaboreaza cu o companie locala de management al datelor, denumita Guizhou-Cloud Big Data (GCBC), care a declarat ca cele doua companii vor oferi utilizatorilor chinezi "o experienta iCloud mai rapida si mai sigura". Constructia va fri ridicata in provincia sudica Guizhou. 

"Adaugarea acestui centru de date ne va permite sa imbunatatim viteza si fiabilitatea produselor si serviciilor noastre, conformandu-ne in acelasi timp cu noua legislatie", a declarat un reprezentant Apple pentur Reuters. "Aceste norme solicita ca serviciul cloud sa fie operat de companii din China, asa incat colaboram cu GCBD pentru a oferi iCloud". 

Apple a facut o miscare similara in 2014, cand a inceput sa pastreze datele unor utilizatori chinezi pe serverele locale apartinand China Telecom. 

Apple incearca sa evite problemele in China. Anul trecut, China a inchis serviciile Apple iTunes Movies si iBooks la mai putin de un an de la inceperea operatiunilor. 

Reuters a remarcat ca Amazon si Microsoft au infiintat, de asemenea, centre de date in China. 

Apple nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate