Cautare


12 Octombrie 2017
Axis participa la Smart City Expo 2017

Odata ce creste dimensiunea oraselor cresc si provocarile cu care se confrunta cetatenii si companiile. Procesul de urbanizare implica anumite module de securitate si siguranta, fiind nevoie de o infrastructura bine pusa la punct. Axis Communications pune accent deosebit pe initiativa Oras Inteligent, fiind una dintre companiile promotoare ale acestui concept. Astfel, pentru a demonstra cum tehnologia poate ajuta in realizarea acestui obiectiv, Axis Communications anunta prezenta la evenimentul Smart City World Expo, ce va avea loc in perioada 14-16 noiembrie, in Barcelona.

Orasele inteligente folosesc camere de supraveghere, senzori, sau alte tehnologii conectate pentru a creste viabilitatea si pentru a imbunatati managementul activelor orasului. O parte importanta a conceptului de oras inteligent se refera la componenta de securitate, autoritatile fiind nevoite sa gaseasca solutii pentru a reduce rata de infractiuni si pentru a oferi cetatenilor un nivel de siguranta sporit. In calitate de lider de piata al industriei de supraveghere video, Axis are rolul de a ajuta orasele in acest proces de transformare.

Siguranta orasului inteligent

Siguranta este considerata principala componenta a Orasului Inteligent. Solutiile Axis au un raport calitate pret optim, oferind un ROI clar prin transformarea imaginilor video in adevarate instrumente criminalistice. Prin folosirea camerelor Axis si cu ajutorul expertizei lantului de parteneri, autoritatile pot sa detecteze in mod automat orice potential incident si pot gestiona situatiile exact atunci cand se intampla. Sistemul de securitate poate fi folosit si pentru activarea luminilor ambientale sau pentru realizarea unei comunicari bidirectionale, proces ce poate conduce la o descurajare a activitatii criminale. Solutiile Axis de securitate sunt integrate la nivel global, una dintre cele mai recente implementari fiind cea a orasului Detroit. Initiativa a fost denumita Project Green Light si se bazeaza pe platforma Genetec. 

Oras inteligent, intr-o continua dezvoltare

In stransa legatura cu siguranta este mobilitatea. Pentru acest segment, Axis si Citilog, o companie din grup, au dezvoltat solutii ce pot detecta accidentele din trafic sau infractiunile, in timp real. Rezultatul inseamna un timp de solutionare mai mic si o comunitate mai sigura. 

Camere de supraveghere ce ofera mai mult decat imagini live 

Indiferent de scenariu, fie pentru descurajarea actelor criminale fie pentru decongestionarea traficului, camerele Axis sunt adevarate instrumente versatile . Acestea pot sa ofere imagini detaliate la o calitate de exceptie, chiar si in conditii dificile de iluminare. Astfel, solutiile Axis ajuta la imbunatatirea securitatii si bunastarii cetatenilor. Pentru a afla mai multe despre abordarea Axis a conceptului de Oras Inteligent, va invitam la evenimentul Smart City EXPO World Congres care va avea loc la Barcelona in perioada 14-16 noiembrie 2017, Axis Communications expune in Pavilionul 2, stand B200.

Despre Axis Communications

Axis este lider mondial in echipamente video de retea, oferind solutii inteligente si sigure, contribuind in mod direct la tranzitia catre solutii digitale de supraveghere. Produsele si solutiile video profesionale AXIS sunt dezvoltate in jurul unei platforme inovatoare si deschise. 

Axis are peste 2.700 de angajati in peste 50 de birouri din lume si coopereaza cu peste 90.000 de parteneri din toata lumea. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 in Suedia si este listata la bursa NASDAQ OMX Stockholm sub numele AXIS www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/  

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate