Cautare


12 Octombrie 2017
Ikea intentioneaza sa isi vanda produsele prin intermediul retailerilor online

Gigantul suedez urmareste un program pilot prin care sa ajunga la mai multi clienti, prin intermediul internetului.

Ikea isi va vinde in curand produsele prin intermediul retailerilor online, in incercarea de a ajunge la cat mai multi clienti.

Un program pilot este programat sa inceapa in cursul anului viitor, a declarat retailerul de mobilier din Suedia. Compania este "curioasa" despre ce se va intampla, intentionand sa adune noi informatii din acest program, a declarat purtatorul de cuvant al Ikea, Josefin Thorell, intr-un e-mail. 

"Nu exista decizii cu privire la pietele cu care dorim sa colaboram si nici o alta decizie cu privire la acele piete", a adaugat Thorell. 

Vestea sa Ikea ar putea folosi Amazon si alte site-uri terte pentru a-si vinde mobilierul si ale produse smart home vine la aproape 4 luni dupa ce Ikea a respins rapoartele potrivit carora ar fi ajuns la o intelegere de a colabora in mod direct cu gigantul de comert electronic. 

Ikea a declarat la acea vreme ca vanzarea oricaror produse pe Amazon sau pe alte site-uri este realizata de distribuitori privati. Peste 2,1 miliarde de oameni au vizitat site-urile Ikea la nivel global in 2016.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate