Cautare


23 Octombrie 2017
Apple, actionata in judecata pentru marca Animoji

Apple Animoji a fost o parte esentiala a anuntului iPhone X de luna trecuta si este, de asemenea, cheia procesului intentat impotriva companiei saptamana trecuta.

Compania japoneza Emonster a depus o plangere prin care sustine ca a inventat termenul "Animoji" in 2014 si ca l-a inregistrat la Biroul pentru Brevete si Marci din SUA in 2015, a raportat The Recorder joi. Proprietarul Emonster, Enrique Bonansea, sustine prin plangere ca deja folosea numele pentru a comercializa o aplicatie iOS care continea emoji-uri in miscare. 

"Este un caz de incalcare intentionata, deliberata a marcii comerciale. Avand pe deplin cunostinta despre marca Animoji, Apple a decis sa preia acelasi nume si sa pretinda in fata lumii ca "Animoji" este al sau", se arata in plangere. 

Mai departe, plangerea sustine ca Apple era pe deplin constienta de marca Emonster, sustinand ca Apple s-a oferit sa achizitioneze drepturile asupra numelui. Desi acea oferta a fost refuzata de compania lui Bonansea, Apple l-a folosit oricum si a incercat sa anuleze marca.

Aplicatia Emonster Animoji este disponibila in magazinul Apple iOS pentru 99 de centi in SUA. Desi contine simboluri emoji animate, acestea difera de implementarea iPhone X, care permite oamenilor sa controleze animatiile folosindu-si fata. Plangerea pretinde ca aplicatia Animoji se afla in magazinul Apple inca din 2014. 

Emonster cere Apple sa inceteze si renunte la utilizarea termenului si sa acorde despagubiri.

Apple a refuzat sa comenteze.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate