Cautare


15 Iunie 2018
Tech Data a castigat premiul Partenerul Microsoft Global Partner of the Year

Tech Data anunta castigarea premiului Microsoft Global Partner of the Year pentru 2018, la categoria „Indirect Provider„ ceea ce demonstreaza atingerea unui nivel de excelenta in inovarea si implementarea de solutii bazate pe tehnologii Microsoft. Filiala Tech Data Romania este distribuitor autorizat Microsoft pentru licentierea de volum si Cloud Solution Provider.

„Microsoft este un partener cheie pentru Tech Data si suntem onorati de recunoasterea valorii si eforturilor pe care le depunem in piata”, a afirmat Michael Urban, VicePresedinte in cadrul Tech Data si responsabil pentru strategia globala de cloud a companiei. „Relatiile de afaceri cu Microsoft se completeaza natural pe mai multe directii fundamentale. in ultimul an, am actualizat strategia companiei, structura organizationala si abordarea pietei pentru a sustine si amplifica mesajul comercial comun din cadrul programului One Commercial Partner si a construi la nivel global o relatie puternica de parteneriat. Mai mult, Tech Data are o abordare proactiva a transformarii digitale si transfera aceasta experienta catre toti partenerii din retea,” a mai declarat reprezentantul Tech Data.

Premiile au fost acordate pe mai multe categorii, castigatorii fiind alesi dintre 2.600 de nominalizari din 115 tari. Tech Data s-a evidentiat pentru calitatea solutiilor si serviciilor la categoria „Indirect Provider”. Acest premiu recunoaste capacitatea de transformare a modelului traditional de business indirect intr-o abordare noua bazata pe adaugarea de valoare, care permite ecosistemului de distributie sa genereze noi relatii de afaceri cu clientii si sa creasca utilizarea si consumul de tehnologie.

“Tech Data s-a remarcat ca un partener de top la nivel global si este un exemplu remarcabil de expertiza si inovare. Acordarea premiului Microsoft Global Partner of the Year este o mare onoare,” a declarat Gavriella Schuster, VicePresedinte pentru programul One Commercial Partner in cadrul corporatiei Microsoft. 

Premiile Microsoft Partner of the Year recunosc partenerii Microsoft care au dezvoltat si livrat solutii exceptionale bazate pe tehnologii Microsoft in anul precedent.

Despre Tech Data:
Tech Data conecteaza lumea prin puterea tehnologiei. Portofoliul nostru complet de produse, servicii si solutii, competenttele cu un grad inalt de specializare si expertiza in tehnologii de noua generatie le permit partenerilor de distributie sa aduca pe piata produsele si serviciile necesare la nivel mondial pentru conectare, dezvoltare si progres. Tech Data ocupa pozitia 83 in clasamentul Fortune 500 si a fost numita una din „Cele mai admirate companii din lume” in topul Fortune pentru noua ani consecutivi. Pentru a afla mai multe, vizitati www.techdata.com sau urmariti-ne pe Twitter, LinkedIn si Facebook.

Pentru mai multe informatii despre Tech Data in Romania contactati echipa locala:
Country Manager
Paul Miches | paul.miches@techdata.com 

Microsoft Business Development Manager
Mihaela Danciu | Mihaela.danciu@techdata.com

Microsoft Cloud Solution Specialist
Dragos Grecu | dragos.grecu@techdata.com 

Marketing Specialist
Nicoleta Coman | Nicoleta.coman@techdata.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate