Cautare


13 Iulie 2018
Facebook va permite sa "incercati" haine si machiaj cu anunturile AR

Facebook aduce realitatea augmentata (AR) in reclamele sale, permitandu-va sa "incercati" haine si machiaj inainte de a cumpara produsele.

Anunturi AR apar ca orice alte anunturi in News Feed, cu o noua optiune "Tap to try on" in imagine. Daca faceti acest lucru, Facebook acceseaza camera foto a telefonului dvs. si va permite sa vedeti cum ar arata articolul dorit pe dvs. 

Daca va place articolul, puteti trece fara probleme de la experienta AR la achizitionarea produsului, a declarat gigantul social media intr-un blog post. 

Michael Kors a fost primul brand care a testat anunturile, permitand oamenilor sa incerce si sa cumpere ochelarii de soare. Facebook intentioneaza sa isi extinda oferta de AR in cursul acestei veri, cu brand-uri precum Sephora. 

Nyx Proffesional Makeup, Bobbi Brown, Pottery Barn si Wayfair se vor alatura, de asemenea, a raportat Buzzfeed. 

Aceasta decizie aduce Facebook in piata AR dominata anterior de Snapchat, care a oferit Lenses si note CNBC. 

In mai, Facebook a dezvaluit o versiune noua, mai usor de utilizat a AR Studio, care va fi compatibila cu Messenger si Instagram. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate