Cautare


20 Septembrie 2018
Mastercard devine partener global pentru League of Legends

Potrivit acordului, Mastercard devine partener exclusiv al serviciului de plati al jocului.

Compania a anuntat marti in Singapore un nou parteneriat cu Riot Games - League of Legends, care este in prezent unul dintre cele mai mari (daca nu chiar cel mai mare) esport. Un turneu recent, Mid-Season Invitational, a inregistrat aproape 20 de milione de jucatori care urmareaau transmisiunile online, iar jocul in sine are o baza estimata de utilizatori de aproximativ 100 milioane jucatori. 

Acordul va face ca Mastercard sa devina partener exclusiv al serviciului de plati al jocului. Mastercard va oferi, de asemenea, experiente fanilor prin intermediul site-ului sau Priceless, unde fanii vor putea sa participe la tururi "behind the scenes" si sa urmareasca un jucator profesionist din scaune VIP. 

Aceste experiente vor fi disponibile la trei evenimente majore anuale League of Legends - Mid-Season Invitational, All-Star si World Championship, prima experienta urmand sa aiba loc luna viitoare, in Coreea de Sud, pentru Campionatul Mondial. 

"League of Legends are amploare, creste destul de bine mediul se daruieste noua si partenerilor nostri pentru solutii care functioneaza pentru fani", a declarat Raja Rajamannar, Chief marketing and communications officer Mastercard. 

"Este foarte important pentru noi sa avem parteneri receptivi la abordarea noastra de co-creare  si inovare si am descoperit ca Riot Games este exact asa. Am analizat fiecare oportunitate si in cele din urma ne-am oprit la League of Legends". 

Acordul Mastercard League of Legends este probabil primul de acest gen, chiar daca compania are parteneriate sportive in tenis, fotbal si golf. Rivalul Visa are deja contracte de sponsorizare cu echipe esport si legaturi cu Jocurile Olimpice si Fifa World Cup. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate