Cautare


10 Decembrie 2018
Birocratica.ro a dat startul evenimentelor dedicate liber profesionistilor

Numarul liber profesionistilor din Romania este in crestere, dupa cum se arata intr-un studiu preliminar desfasurat de Birocratica .ro.

Portalul constituie un excelent liant intre liber profesionisti si companii care au nevoie de anumite servicii temporare, precum traduceri, elaborari de continut online, fotografii, consultanta etc.

Primii 3.000 de liber profesionisti inscrisi in portalul de profesii liberale beneficiaza de conturi gratuite si o expunere la oportunitati in cadrul evenimentelor, cursurilor si workshop-urilor pe care Birocratica.ro le organizeaza alaturi de reteaua privata de parteneri.

Prezenta la conferinte si seminare pe teme de actualitate din diverse domenii constiuie un castig de imagine pentru liber profesionistii inscrisi in portal.

Acest detaliu subliniaza expunerea masiva la care cei inscrisi in portal sunt supusi in cadrul evenimentelor organizate de Birocratica.ro, indeosebi a celor care aleg sa scrie articole de blog pe teme de actualitate pentru sectiunea de blog a portalului. Acestia din urma beneficiaza de promovare aditionala si o expunere eficienta la noi colaborari.

Spre exemplu, in data de 30 noiembrie a fost organizat un seminar pe teme de fiscalitate la care au fost invitati in calitate de speakeri nu mai putin de cinci lectori cu o experienta notabila in domeniu. in plus, la eveniment au fost prezenti colaboratori in cautare de liber profesionisti, fapt pentru care prezenta acestora se poate concretiza intr-un schimb de contacte si eventuale parteneriate pe termen lung.

Accesul membrilor Birocratica.ro la evenimente este prioritizat

Ideea portalului este aceea de a investi in membrii sai, motiv pentru care se implica in toate aspectele atribuite succesului acestora, tinandu-i conectati in permanenta la noutati despre domenii si instrumente in trend. in acest sens, cei inscrisi pe Birocratica.ro sunt prioritizati pe lista de invitati la evenimentele organizate in Bucuresti si alte mari orase. in plus, acestia beneficiaza si de discount-uri semnificative in privinta taxei de participare, totul pentru a-i incuraja sa participe in numar cat mai mare la evenimentele ce le extind orizonturile.

Formare si invatare continua pentru membrii Birocratica.ro

“Fiecare eveniment prezent si viitor este fundamentat pe un criteriu extrem de important pentru noi: actualitatea. Pentru ca membrii nostri au optat pentru profesii liberale, este clar ca acestia au nevoie de expunere, de resurse si instrumente actualizate si de a tine pasul cu schimbarile din piata muncii. Tool-urile se schimba, trendurile se schimba, iar daca nu te conformezi risti sa oferi servicii iesite din uz” a declarat initiatorul portalului Birocratica.ro.

Mai mult, Birocratica.ro a lansat de curand si o platforma de bursa de proiecte si resurse alocate acestora, unde cei inscrisi isi pot gasi colaboratori pentru proiecte, licitatii sau lucrari.

Liber profesionistii din Romania isi pot extinde contactele in cadrul evenimentelor organizate de Birocratica.ro in colaborare cu reprezentanti ai retelei private de parteneri. Pe teme de actualitate si focusate pe prevenirea stagnarii evolutiei liber profesionistilor, raportat la domeniul de activitate al fiecaruia, aceste evenimente ofera excelente oportunitati pe care cei inscrisi in portal le pot exploata in functie de disponibilitate.

Extinderea portofoliului de clienti, respectiv de colaboratori, este un obiectiv pe care multi il asociaza prezentei la seminarele, conferintele, cursurile si workshop-urile organizate in parteneriat cu Birocratica.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate