Cautare


Apple se confrunta cu interdictia de a vinde iPhone-uri mai vechi in China, sustine Qualcomm
11 Decembrie 2018 Business

Apple se confrunta cu interdictia de a vinde iPhone-uri mai vechi in China, sustine Qualcomm

Qualcomm sustine ca o instanta din China a decis ca Apple incalca doua dntre brevetele sale.

Este posibil ca iPhone sa se fi lovit de un obstactol in China, deoarece Apple continua lupta legala cu Qualcomm.

O instanta chineza a ordonat ca patru dintre filialele chineze ale Apple sa opreasca imediat "importul, vanzarea si oferta de vanzari in China pentru iPhone 6S, iPhone 6S Plus, iPhone 7, iPhone 7Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X", a declarat luni Qualcomm. Instanta a admis cererea Qualcomm de a pronunta hotarari preliminare impotriva filalelor Apple in ceea ce priveste doua dintre brevetele producatorului de chip-uri.

Apple a declarat ca va continua sa vanda toate modelele iPhone in China.

"Eforturile Qualcomm de a interzice produsele noastre reprezinta o alta miscare disperata a unei companii ale carei practici ilegale sunt anchetate de autoritatile din intreaga lume", a declarat Apple. "Toate modelele Apple raman disponibile pentru clientii nostri din China. Qualcomm vorbeste despre trei brevete pe care nu le-a invocat niciodata inainte, inclusiv unul care a fost deja invalidat. Vom urma toate caile legale in fata instantelor de judecata".

Atunci cand companiile sunt sanctionate cu astfel de interdictii, depun de obicei un apel pentru suspendarea temporara a hotararii judecatoresti.

Qualcomm a salutat decizia instantei.

"Apple continua sa beneficieze de proprietatea noastra intelectuala, in timp ce refuza sa ne compenseze", a declarat Don Rosenberg, vicepresedinte executiv si consilier general Qualcomm. "Aceste ordine ale instantei sunt o confirmare suplimentara a portofoliului vast de brevete al Qualcomm".

Brevetele implica o tehnologie care permite utilizatorilor iPhone sa ajusteze si sa reformeze dimensiunea si aspectul fotografiilor si sa gestioneze aplicatiile folosind un touchscreen atunci cand vizualizeaza, navigheaza si elimina aplicatii pe telefoanele lor, potrivit Qualcomm.

Sursa: www.cnet.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate