Cautare


21 Ianuarie 2019
iAgency.ro anticipeaza o noua crestere a pietei de SEO si lanseaza prima scoala de profil din Romania – JediSeoSchool.ro

Piata locala de optimizare pentru motoarele de cautare online (SEO) este in continua crestere, tendinta care se va mentine si in acest an, in conditiile in care competitia si bugetele online vor continua sa creasca, potrivit iAgency.ro, agentie cu peste 10 ani de traditie in marketing online si optimizare SEO.

”Anul 2018 a fost un an in care ne-am dublat activitatea. Am crescut atat ca numar de proiecte, cat si ca cifra de afaceri. Am simtit tot mai mult interesul brandurilor mai mici sau mai mari pentru acest canal, denumit Google Organic (listarea naturala Google). Se pare ca brandurile au inteles ca randamentul investitiilor in serviciile SEO de calitate este cel mai bun dintre toate canalele de vanzare online. 

Nu mai este suficient sa te bazezi doar pe notorietatea brandului, trebuie sa fii prezent si pe cuvintele cheie reprezentative pentru business-ul tau”, declara Ovidiu Joita, fondator si CEO al iAgency.ro.

Potrivit fondatorului iAgency.ro, piata de SEO a fost in crestere in 2018 si asa va fi si in urmatorii ani. 

”Piata online este in continua ascensiune. Vanzarile online cresc, competitia este tot mai stransa, iar bugetele investite in online cresc si ele. Atat timp cat Google este foarte popular in Romania, va continua sa fie cea mai importanta sursa de trafic si de vanzari. Este normal ca toti oamenii de marketing online sa nu neglijeze canalul cu cea mai buna rentabilitate a investitiilor (ROI)”, adauga Ovidiu Joita. 

Cursurile JediSEOSchool.ro vor incepe pe 4 februarie

In conditiile in care piata locala este in crestere, iar numarul specialistilor in SEO de pe piata locala este unul limitat, Ovidiu Joita anunta lansarea primei scoli de SEO din Romania - JediSeoSchool.ro.

Scoala de SEO isi va deschide portile pentru prima promotie de specialisti SEO in februarie 2019, propunand o abordare diferita fata de cursurile de SEO obisnuite. Cursantii vor beneficia de o pregatire la un nivel mult mai avansat, modulul de curs desfasurandu-se pe o perioada de 2 luni de zile, cu o frecventa de 3 zile pe saptamana.

Cursurile vor fi sustinute de catre Ovidiu Joita, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati specialisti de SEO si marketing online din Romania. Ovidiu a sustinut prezentari, seminarii si masterclass-uri la mai multe evenimente de online din Romania si din strainatate, activand cu succes in acest domeniu de peste 15 ani.

“Imi doresc sa cresc piata online romaneasca prin pregatirea unor specialisti SEO si marketeri. Acestia vor putea face diferenta pentru business-urile online de care se vor ocupa. imi doresc sa gasesc acesti oameni sclipitori, care vor implementa cu succes noile concepte de SEO la cele mai importante brand-uri din online”, sustine Ovidiu Joita. 

Prima promotie a cursului incepe pe 4 februarie 2019 si se termina pe 27 martie 2019. inscrierile au inceput deja pe data de 1 decembrie 2018 direct pe site-ul www.jediseoschool.ro. Locurile au fost disponibile in limita a 12 cursanti, iar la acest moment au fost ocupate. Cursul insa va avea o frecventa de 2-3 sesiuni pe an. 

Cursul este structurat pe 4 directii sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:
1) Optimizare On-Page
2) Optimizare Off-Page si linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului in online - brand awareness

Pentru fiecare dintre cele 4 directii, cei inscrisi vor avea parte de un curs complet care va include atat informatii teoretice, cat si aplicatii practice, dar si seminarii cu invitati-surpriza, nume de referinta in mediul online romanesc. Cursurile se vor intinde pe o perioada de 2 luni, iar absolventii care demonstreaza abilitati si calitati aparte vor avea posibilitatea de a deveni parte din echipa iAgency.ro, una din cele mai cunoscute agentii de marketing online si SEO din Romania.

Despre iAgency.ro

iAgency.ro este o agentie SEO, marketing online si PPC, cu o experienta de 11 ani pe piata online din Romania. Compania ofera serivicii de Optimizare SEO, Web Design, Campanii Adwords si PPC (Pay-Per-Click), Social Media Marketing, Search Engine Marketing si Copywriting. Mai multe detalii pe www.iagency.ro.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate