Cautare


13 Martie 2019
Microsoft actioneaza in judecata gigantul Foxconn cu privire la brevete

Microsoft a dat vineri in judecata Hon Hai Precision Industry, cunoscuta si drept Foxconn Technology Group, pentru drepturi de autor neplatite si pentru ca nu a depus documentele corespunzatoare.

Aceasta masura este cea mai recenta problema cu care se confrunta Foxconn. Compania a intrat in atentie in urma cu un deceniu, cand unii angajati s-au sinucis, atragand atentia asupra conditiilor de munca din fabricile sale de productie. Mai recent, compania a fost criticata pentru ca a dat inapoi in ceea ce priveste promisiunea de a construi o fabrica de productie de 10 miliarde de dolari in Wisconsin. 

In plangerea depusa in San Jose, California, si descoperita prima oara de Axios, Microsoft sustine ca Foxconn nu si-a respectat obligatiile asumate in baza unui acord de brevet incheiat in urma cu 6 ani. Firefox trebuia, astfel, sa prezinte rapoarte regulate de redevente companiei Microsoft, subliniind vanzarile oricaror produse cuprinse in acord. Foxconn trebuia, de asemenea, sa plateasca redevente pentru aceste produse. 

"Microsofdt isi ia propriile angajamente contractuale in serios si ne asteptam ca si alte companii sa faca acelasi lucru", a declarat un purtator de cuvant al Microsoft. "Aceasta actiune legale este pentru respectarea termenilor de raportare si audit ai unui contract semnat in 2013 cu Hon Hai. Relatia noastra de lucru cu Hon Hai este importanta si ne straduim sa rezolvam acest diferend", a scris Microsoft in cererea sa. 

Foxconn nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate