Cautare


15 Aprilie 2019
Facebook a cheltuit 20 de milioane de dolari anul trecut pentru siguranta lui Mark Zuckerberg

Reteaua sociala a cheltuit, de asemenea, 2,6 milioane de dolari pentru costurile avionului privat al CEO-ului.

Facebook a anuntat vineri ca a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru securitatea personala a CEO-ului, potrivit unei declaratii SEC. 

Ca si alti fondatori-CEO (inclusiv Larry Page - Google si Steve Jobs - Apple), Zuckerberg primeste un salariu de doar 1 dolar in fiecare an. Insa compensatia sa totala a fost de 22,6 milioane de dolari, suma cheltuita in mare parte pe "un program general de securitate" pentru Zuckerberg si familia sa, atat acasa, cat si in timpul calatoriilor personale. Suma aproape s-a dublat fata de 2017, cand compensatia a fost in valoare de 9,1 milioane de dolari. 

Compania a cheltuit, de asemenea, 2,6 milioane de dolari pentru costurile avionului privat. Suma, care a fost inclusa in compensatia totala, a crescut fata de cele 1,5 milioane de dolari alocate cu acest titlu in 2017. Facebook a declarat ca cheltuielile aeronavei au fost acordate companiilor charter si au inclus "costuri pentru pasageri, combustibil, echipaj si catering". 

Facebook a declarat, de asemenea, ca a cheltuit 2,9 milioane de dolari pentru securitatea personala a COO Sheryl Sandberg, in crestere fata de 2,6 milioane de dolari in anul anterior. Compania a cheltuit peste 900.000 de dolari cu costurile de zbor ale acesteia. 

Reteaua sociala a refuzat sa comenteze cu privire la declaratia SEC. 

Cresterea costurilor pentru securitate si calatorii vine pe fondul confruntarii Facebook cu cea mai tumultoasa perioada din istoria sa. Reteaua sociala a fost expusa unei examinari intense cu privire la interferente electorale, utilizarea incorecta a datelor si cu privire la faptul ca nu poate sa gestioneze continutul toxic pe platforma sa. 

Facebook a mai anuntat vineri modificari la nivelul consiliului de administratie. Compania a declarat ca nu il va renumi in functie pe CEO Netflix Reed Hastings si a numit-o pe Peggy Alford, senior vice president of core markets PayPal. Daca va fi aprobata in cadrul intalnirii anuale a actionarilor companiei din luna mai, Alford va deveni prima femeie afro-americana care va face parte din consiliul de administratie al Facebook. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate