Cautare


17 Aprilie 2019
CE Colo a desemnat compania Eaton sa implementeze UPS-uri cu baterii Li-Ion, pentru a obtine un nivel excelent de eficienta energetica, fiabilitate si economie de spatiu

Compania de gestionare a energiei electrice Eaton anunta implementarea sistemului UPS Eaton 93PM in mediul centrului de date CE Colo. CE Colo Czech (CE Colo), care opereaza in prezent un centru de date care ofera servicii de colocare, a ales doi producatori independenti pentru a asigura stabilitatea sistemului de alimentare cu energie electrica in timpul inlocuirii sistemului UPS.

Pe parcursul intregului proces de inlocuire, prioritara a fost selectarea UPS-urilor a caror implementare nu ar fi avut ca rezultat un impact negativ asupra clientilor in timpul operarii active a centrului de date. Serviciile de asistenta tehnica si eficienta operatiunilor au fost aspectele principale de care a tinut seama CE Colo in procesul de selectie. Renovarea tehnologica a sistemului  de alimentare cu energie de rezerva s-a desfasurat in trei etape incepand din 2015.

Eaton - partenerul pentru implementarea unei solutii unice
Pentru gasirea unui producator adecvat, CE Colo a angajat mai multe societati furnizoare de surse de back-up de inalta tehnologie, concepute pentru centrele de date. Printre candidatii selectati s-a numarat compania Eaton – un lider mondial in domeniul distributiei de energie si al protectiei circuitelor – care a primit recomandari foarte bune din strainatate si a fost invitat sa ofere parametri specifici pentru solutia avuta in vedere.

Parametrii tehnici, eficienta functionarii si pretul adecvat au fost factorii decisivi, iar Eaton a devenit un partener ideal pentru implementarea proiectului si, ulterior, a fost invitat la consultari in etapa preliminara de pregatire a proiectarii.
Un alt factor important a fost flexibilitatea si disponibilitatea companiei Eaton de a-si adapta sistemele de alimentare cu energie electrica pentru a veni in intampinarea nevoilor specifice ale operatiunilor CE Colo. in primul rand, s-a solicitat furnizarea de baterii Li-Ion, a caror instalare a inceput in a doua etapa a implementarii si care nu au constituit o solutie standard in etapa de proiectare a proiectului. 

Implementarea in mediul centrului de date CE Colo a implicat alte sarcini specifice pe care Eaton le-a dus la bun sfarsit, precum modificarea directiei fluxului de aer prin dispozitiv pentru a raspunde cerintelor si amplasarii din centrul de date. Motivul instalarii de baterii Li-Ion, care a constituit o premiera la data respectiva, a fost, in principal, necesitatea de a utiliza fiecare metru patrat al centrului de date CE Colo.

Bateriile Li-Ion genereaza economii importante de spatiu, deoarece sunt mai mici si mult mai usoare decat bateriile traditionale cu plumb-acid. Rezultatul a fost ca s-a eliberat mai mult spatiu in centrul de date pentru utilizarea altor tehnologii. in plus, UPS-ul inlocuit prezinta pierderi semnificativ mai reduse comparativ cu solutia initiala, ceea ce inseamna ca operatorul beneficiaza de avantajul reducerii costurilor indirecte.

Implementarea UPS-ului Eaton 93PM
Reconstructia liniilor de alimentare cu energie electrica in centrul de date CE Colo a fost implementata cu ajutorul unei solutii constand in opt UPS-uri 93PM/200 kVA, carora li s-au adaugat trei cabinete de baterii Li-Ion EBC-LI-128S1P.

UPS-urile 93PM sunt proiectate pentru cele mai avansate medii IT si ofera o gama larga de capacitati de comunicare inteligenta. Aceste sisteme de back-up sunt concepute, in principal, pentru centrele de date si pentru infrastructurile IT. Datorita fiabilitatii lor, eficientei de pana la 97% in modul de dubla conversie, a arhitecturii modulare, a instalarii simple si a amprentei reduse, acestea sunt utilizate in domeniul asistentei medicale, al instalatiilor de telecomunicatii, al cladirilor comerciale, al automatizarii industriale si al echipamentelor de control al proceselor.

UPS-ul Eaton 93PM dispune de mijloace de sprijin pentru devierea fluxului termic, ceea ce ofera flexibilitate la instalare, putand fi instalat pe perete, in sir si in configuratia cu pasaje de trecere cu aer cald si aer rece. Acestea prezinta, de asemenea, un MTTR (media timpului de reparare) excelent si gestionarea simpla a operatiilor, care se realizeaza, in mod normal, prin interfata web si prin SNMP, oferind un mediu intuitiv pentru utilizator si afisand inregistrarea datelor.

Software-ul Intelligent Power® este disponibil pentru monitorizare si management. UPS-urile Eaton 93PM ofera o eficienta energetica excelenta, fiabilitate si modularitate verticala si orizontala. Aceste UPS-uri reprezinta o optiune ideala pentru centrele de date, nu doar datorita dimensiunilor si formei compacte mentionate mai sus, ci si datorita flexibilitatii pe care o ofera in cursul instalarii si operarii. Din toate punctele de vedere, aceasta reprezinta o solutie ideala in trei etape pentru operatiile complicate desfasurate in centrele de date din zilele noastre. in plus, siguranta si fiabilitatea sunt sporite prin asistenta tehnica pe care Eaton o pune la dispozitia clientilor sai.

Asistenta profesionista este unul dintre aspectele apreciate de reprezentantii CE Colo pe parcursul cooperarii reciproce. „Suntem cu adevarat incantati de serviciile de asistenta tehnica puse la dispozitie de Eaton, care sunt furnizate cu un nivel ridicat de profesionalism, care depaseste media serviciilor oferite de alti producatori de pe piata. Economiile anuale de zeci de mii de euro pot fi investite de centrul de date in dezvoltarea ulterioara si, prin urmare, inlocuirea UPS-ului in timpul duratei de viata a oferit, de asemenea, rentabilitate economica”, a declarat Lubomír Pinkava, manager de operatiuni la CE Colo Czech, in ceea ce priveste cooperarea.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).


Despre Eaton
Eaton este o companie de gestionare a energiei, cu vanzari de 21,6 miliarde de dolari in anul 2018. Solutiile sale eficiente din punct de vedere energetic ajuta clientii sa gestioneze energia electrica, hidraulica si mecanica in mod mai fiabil, mai sigur si mai sustenabil. Compania este dedicata imbunatatirii calitatii vietii si a mediului prin utilizarea tehnologiilor si serviciilor de gestionare a energiei. Eaton are peste 99.000 de angajati in intreaga lume si vinde produse in peste 175 de tari. Pentru mai multe informatii, vizitati Eaton.eu.

Despre CE Colo Czech
Societatea CE Colo Czech s.r.o. a fost infiintata in 2011, in urma preluarii si redenumirii centrului de date SITEL (SDC). Cladirea principala a centrului de date a fost proiectata in 1999, iar constructia a fost finalizata odata cu marea deschidere a centrului de date in 2001. in centrul de date, CE Colo ofera spatiu pentru punctele nationale de peering de internet. in prezent, CE Colo ofera servicii de tip colocare, adica opereaza infrastructura non-IT pentru clientii comerciali, iar compania este recunoscuta ca fiind unul dintre liderii de piata. CE Colo ofera spatiu pentru toti operatorii mondiali care opereaza la nivel local, punctele nationale de peering de internet, furnizorii de continut si clientii persoane juridice. Centrul de date CE Colo ofera un mediu sigur, care garanteaza o disponibilitate foarte mare pentru tehnologiile IT, detine certificari ISO recunoscute la nivel international si ofera clientilor sai servicii profesionale de inalta calitate.

Intrebari de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com 

Informatii de presa: Va rog contactati Kate Siwek, Publitek, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: kate.siwek@publitek.com 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate