Cautare


17 Aprilie 2019
TeamSystem si BITSoftware invita companiile din IT la Digital Tour 2019

Esti distribuitor de software sau de hardware? Esti integrator de sistem? Esti companie de IT&C? Schimba-ti punctul de vedere si devino digital! TeamSystem impreuna cu BITSoftware te invita la Digital Tour 2019. TeamSystem, companie de software leader in Europa si BITSoftware selecteaza parteneri de software locali prin intermediul unui program exclusiv in Romania.

Programul incepe cu un tur de 4 evenimente ce vor avea loc in perioada 7 - 16 mai 2019. Conferintele vor avea loc pe tot parcursul diminetii la Camera de Comert a fiecaruia dintre orasele de mai jos, cu scopul de a intra in contact cu potentiali parteneri din zona.

Timisoara, 7 mai (10:00 - 14:00)

Cluj, 9 mai (10:00 - 14:00)

Iasi, 14 mai (10:00 - 14:00)

Bucuresti, 16 mai (11:00 - 15:00)

TeamSystem este una dintre cele mai importante companii de software din Europa cu venituri de peste 350 de milioane de euro, 1,3 milioane de clienti si peste 650 de parteneri de afaceri.

BITSoftware este una dintre primele companii de software din Romania, cu peste 25 de ani de experienta in dezvoltarea si implementarea de solutii software de business (ERP, CRM, WMS si BI) si cu proiecte de succes in peste 70 de tari.

TeamSystem si BITSoftware lanseaza in Romania un program destinat dezvoltarii unei retele de parteneri care vor reprezenta grupul pe piata, Programul este adresat unui numar limitat si exclusiv de companii IT&C cu competente demonstrate in implementarea solutiilor software digitale si de management.

Partenerii selectati vor reprezenta TeamSystem si BITSoftware in regiunea geografica alocata si vor distribui solutiile dezvoltate de acestia. Programul TeamSystem Channel Network este orientat catre companiile care doresc sa traiasca o provocare importanta cu unul dintre cei mai mari actori europeni din sectorul IT&C, printr-un program exclusivist, cu locuri limitate.

Prin participarea la program, companiile de software, resellerii, integratorii de sistem sau distribuitorii de hardware si software vor avea urmatoarele avantaje:

O oferta unica, capabila sa raspunda tuturor nevoilor companiilor si consultantilor

Solutii inovatoare digitale si cloud fara concurenta pe piata

Reprezentare exclusiva a TeamSystem si BITSoftware in zona de competenta

Suport, instruire la toate nivelurile

Relatie unica si randament economic

Conferintele se vor axa pe transformarea digitala a afacerilor utilizand cele mai bune solutii software cum ar fi: semnatura digitala, integrarea clientului digital, ERP, software pentru sectoare specifice precum sectorul vinicol, retail ... etc. Participantii vor descoperi care sunt beneficiile parteneriatului si strategia companiilor.

Guest speaker este Dan Mocanu care practica Blue Ocean Strategy, antrenor profesionist al Federatiei Internationale de Coaching si fondator al Aperio® Executive Coaching si TimePal®. Acesta a demarat un proces de crestere personala si profesionala cu peste 80 de companii locale si multinationale si sute de angajati executivi. Dan a predat fizica in unele colegii din SUA si a lucrat ca software engineer si team lead la Microsoft in Redmond, WA.

Evenimentele va vor oferi oportunitatea de a va intalni cu TeamSystem, BITSoftware si cu alti lideri locali din sectorul IT pentru a descoperi o gama larga de produse inovatoare, de ultima generatie, oferite de acestea.

Turul Digital va oferi ocazia de a discuta cu reprezentantii si specialistii nostri pentru a le solicita mai multe informatii si, mai ales, pentru a descoperi oferte unice.

Pentru program si inregistrare la evenimente la evenimente, faceti click aici.

Despre BIT SOFTWARE

Cu peste 25 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 250 de clienti si implementari de succes in peste 70 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate