Cautare


16 Mai 2019
Acer: lider in Romania, cu cei mai multumiti clienti

Grupul Acer, producator de top la nivel mondial in domeniul echipamentelor IT si al electronicii avansate, a fost desemnat pe plan local lider in domeniul satisfactiei clientilor pe segmentul de service, fiind premiat cu Best Customer Satisfaction Award de catre compania de consultanta si business intelligence Market Intelligence International (Market ii).

Departamentul de service al grupului Acer care opereaza pe piata din Romania a primit premiul Best Customer Satisfaction in urma unei cercetari de piata derulate de compania Market ii. 

Cercetarea a relevant ca pe durata perioadei analizate – anul 2018 si intervalul ianuarie-februarie 2019 – indicele Customer Satisfaction (CSAT) a depasit tinta de 85% in mod constant, singura exceptie fiind scorul de 83,6% inregistrat in trimestrul al III-lea din 2018. Varful de performanta s-a inregistrat in trimestrul al patrulea al anului trecut, cu un scor de 93,5% - in crestere semnificativa fata de primul trimestru din 2018 (88,1%).

Studiul a inclus toate segmentele de produse, la nivelul intregii tari.

Criteriile luate in calcul au fost nivelul de satisfactie raportat de clienti la interactiunea cu Contact Centers, precum si calitatea perceputa a serviciilor de logistica (pick-up si retur), a serviciilor oferite de Centrele de Service, precum si nivelul global al satisfactiei.

„Acest premiu releva calitatea serviciilor post-vanzare oferite de Acer pe piata din Romania si confirma totodata angajamentul grupului pentru a-i deservi exemplar pe clientii si cumparatorii nostri din acest teritoriu. Acer demonstreaza inca o data, fapt confirmat in mod repetat de cercetari independente, ca are ca obiectiv principal nu doar calitatea produselor, ci si aceea a serviciilor conexe, pentru a le oferi clientilor „value for money” pe intreaga durata a ciclului de viata a produselor sale.

Astfel, Acer demonstreaza ca nu este doar un producator de top de echipamente IT high-end, ci si un lider in domeniul serviciilor post-vanzare furnizate clientilor, indiferent de dimensiunea acestora”, a declarat Ruslan Klepas, Eastern Europe Service Manager.

Despre Acer 

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni. 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate