Cautare


22 Mai 2019
Declaratie oficiala Huawei privind colaborarea cu Google

Reuters a raportat ca „Google a suspendat o parte din colaborarea cu Huawei, in urma actiunilor administratiei Trump”. Mai jos puteti gasi declaratia oficiala a Huawei, precum si cele ale Google si Android.

Declaratie Huawei: 

„De-a lungul timpului, Huawei a adus contributii substantiale la dezvoltarea si cresterea platformei Android in jurul lumii. Drept unul dintre partenerii cheie ai Android la nivel global, am lucrat indeaproape cu platforma open-source pentru a dezvolta un ecosistem care a adus multiple beneficii atat utilizatorilor, cat si intregii industrii. 
   
Huawei va continua sa asigure actualizari de securitate, precum si servicii post-vanzare pentru toate dispozitivele Huawei si Honor existente, fie tablete, fie smartphone-uri, atat pentru cele deja vandute, cat si pentru cele aflate inca pe stoc la nivel global. 
Vom continua sa dezvoltam un ecosistem software sigur si sustenabil care sa asigure cea mai buna experienta tuturor utilizatorilor Huawei, la nivel global.”

Declaratie Google:

„Respectam aceasta directiva si revizuim implicatiile. Pentru utilizatorii serviciilor noastre, Google Play si securitatea Google Play Protect vor continua sa functioneze pe dispozitivele Huawei existente.” 

Declaratie Android:

„in ceea ce priveste intrebarile utilizatorilor Huawei privind urmatorii pasi in respectarea celor mai recente actiuni ale guvernului american: Va asiguram ca respectam toate cerintele guvernului Statelor Unite, iar servicii precum Google Play & securitatea Google Play Protect vor functiona in continuare pe dispozitivele Huawei existente.” 


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate