Cautare


Oficial de la Casa Alba vrea sa amane interdictia Huawei, potrivit unui articol
12 Iunie 2019 Business

Oficial de la Casa Alba vrea sa amane interdictia Huawei, potrivit unui articol

Acesta doreste sa amane interdictia completa cu inca doi ani.

Presedintele Donald Trump a semnat Actul de autorizare a apararii nationale in august 2018, interzicand guvernului sa utilizeze tehnologia Huawei. Insa cel putin un oficial guvernamental sustine ca contractorii federali nu sunt pregatiti sa renunte la compania chineza. 

Russel T. Vought, director interimar al Biroului de Managament si Buget al Casei Albe, a solicitat o amanare de doi ani pentru Huawei, potrivit The Wall Street Journal. Vought ar fi trimis o scrisoare in 4 iunie catre vicepresedintele Mike Pence si catre noua membri ai Congresului, prin care a sustinut ca interdictia ar provoca o "reducere dramatica" a companiilor care furnizeaza guvernului. Ar afecta, de asemenea, companiile din mediul rural care primesc granturi si imprumuturi federale si care utilizeaza mai multe tehnologii Huawei, potrivit Journal. 

Vought ar fi cerut o amanare de patru ani, mai degraba decat de doi ani, inainte ca compania chineza de tehnologie sa fie interzisa de la utilizare de catre guvernul american. Un purtator de cuvant al biroului a declarat pentru Journal ca aceasta solicitare nu s-ar opune politicii conform careia Huawei nu mai are voie sa faca afaceri in SUA. 

"Este vorba despre asigurarea ca firmele care fac afaceri cu guvernul american sau primesc granturi si imprumuturi federale au timpul necesar sa renunte la afacerile cu Huawei si cu alte companii chineze de tehnologie enumerate de NDAA", a declarat un purtator de cuvant al OMB intr-un e-mail. 

In luna mai, Trump a emis un ordin privind securitatea nationala, care interzicea Huawei in SUA. Google, Facebook si alte companii americane de tehnologie au rupt de atunci legaturile cu compania chineza. 

Huawei si Biroul de Management si Buget nu au raspuns imediat solicitarii de a comenta. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate