Cautare


16 August 2019
De ce sa iti expui afacerea in mediul online? Vezi care sunt beneficiile implementarii unui site web pentru compania ta!

De ce o companie are nevoie de un site web ? Motivele ar fi infinite, dar cel mai bun motiv ar fi acela ca, in online fata de realitate, poti ajunge la client mult mai usor si mai repede.

Cum facem ca firmele noastre sa fie prezente in online?

In primul rand trebuie sa contactati o companie specializata in crearea de site-uri, chiar daca multi avem o cunostinta care se pricepe la construirea unui astfel de site daca nu apelam la o companie specializata s-ar putea sa ne trezim cu domeniu web care valoreaza foarte putin spre deloc. (adica un site care nu aduce vanzari)

Alegerea numelui, design-ul, ilustratiile, continutul si optimizarea sunt pasi foarte importanti pentru ca prezenta in online a afacerii tale sa fie una benefica. Un site web construit ca la carte si administrat constant poate deveni un instrument de vanzare in sine, un specialist care sa atraga si sa mentina viitori clienti.

Aceasta etapa de a iti expune afacerea in online printr-un site web nu trebuie privita ca pe o cheltuiala, ci ca pe o investitie.

Un site web inseamna promovarea companiei catre mult mai multi potentiali clienti fata de mediul offline.

Un site web optimizat inseamna un site web eficient care promoveaza ofertele (indiferent ca este vorba de produse sau servicii).

Un site web actualizat inseamna prezenta permanenta fata de actualii sau potentialii clienti.

Concluzia? Un site web realizat corect aduce beneficii foarte mari in prezent si pe viitor. 

Toata lumea e online. Trebuie sa fii si tu acolo. Mai bine de trei sferturi dintre romani au acces la internet si participa activ la activitati online. Drept urmare, daca vrei ca afacerea ta sa fie aliniata la tendintele impuse de societate in secolul XXI, trebuie sa fii prezent in fata clientilor tai si in mediul online.

Adauga credibilitate afacerii tale. Oamenii au incredere intr-un brand care este prietenos cu ei. Asadar, apeleaza la un webdesigner profesionist, aranjeaza-ti site-ul pe masura, iar oamenii vor avea incredere in brandul tau cu siguranta.

Impresioneaza vizitatorii. Prima impresie conteaza. Daca reusesti sa iei ochii vizitatorilor la prima vedere, sansele ca ei sa revina pe site si sa devina clientii tai cresc foarte mult.

Aduce clienti noi si ii fidelizeaza pe cei existenti. Un site care reuseste sa isi pastreze clientii existenti si sa aduca constant clienti noi reprezinta o veritabila mina de aur pentru afacerea ta.

Ofera suport clientilor. O calitate importanta a unui website este informarea constanta a clientilor. Site-ul poate fi utilizat ca un mediu de informare, educare si fidelizare a clientilor.

Creste vanzarile. La urma urmelor, totul se rezuma la bani. Iar un site realizat ca la carte iti poate aduce venituri consistente si constante, daca acesta este sustinut prin campanii complete de marketing online. 

Daca te-ai hotarat ca e timpul ca afacerea ta sa isi faca simtita prezenta in mediul online, specialistii UpCommerce stau la dispozitia ta pentru a-ti aduce magazinul online in top.  Acum este mult mai simplu sa te lansezi in lumea virtuala cu afacerea ta.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate