Cautare


08 Octombrie 2019
BestJobs: Angajatii din domeniul financiar, cei mai interesati sa-si schimbe jobul in luna septembrie

In luna septembrie a acestui an, interesul candidatilor de a-si schimba locul de munca a crescut, companiile inregistrand cu 15% mai multe aplicari la joburi comparativ cu luna august. in acelasi timp, volumul total de aplicari pentru un alt job a crescut cu 17% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Surpriza lunii septembrie vine din domeniul medical & pharma 

Joburile din domeniile financiar - contabilitate, inginerie si transport ocupa primele trei pozitii in topul cautarilor efectuate in luna septembrie de catre candidatii romani, cu peste 74.000 de cautari in total si cu 24% mai multe decat in luna anterioara. Surpriza lunii septembrie vine din domeniul medical & pharma, unde angajatii specializati au fost mai preocupati de perspectiva unui job nou decat cei din domenii precum vanzari sau BPO (Business Process Outsourcing), al caror interes a fost mult mai constant pe parcursul acestui an. Angajatii din domeniul medical & pharma au inregistrat peste 18.000 de cautari de joburi, fiind interesati mai ales de pozitii precum asistent medical sau farmacist.

Alte domenii ce au inregistrat un numar mare de candidati care si-au cautat joburi in luna septembrie sunt resurse umane (peste 14.000 de cautari), vanzari si IT (peste 13.000 de cautari fiecare), precum si juridic, cu peste 12.000 de cautari.

in acelasi timp, top 3 joburi vedeta in luna septembrie, care au atras impreuna peste 3.000 de candidati: Interbrands - Area Sales Manager (1.181 aplicanti), Else Medical - Asistent Manager (923 aplicanti) si Deichmann - Asistent vanzari (804 aplicanti).

Interbrands, Continental Automotive Group si Banca Transilvania au atras cei mai multi candidati in luna septembrie, peste 7.000 de aplicanti
Topul companiilor cu cele mai multe aplicari este condus in luna septembrie de catre Interbrands (3.063 aplicanti), Continental Automotive Group (2.146 aplicanti) si Banca Transilvania (1.990 aplicanti). Urmatoarele pozitii din top sunt ocupate de Mega Image (1.901 aplicanti), Deichmann (1.871 aplicanti), Oracle (1.822 aplicanti), First Bank (1.631 aplicanti), Kaufland (1.576 aplicanti), DVR Pharm (1.484 aplicanti) si MedLife (1.413 aplicanti).

Continental Automotive Group a fost in topul preferintelor candidatilor 

si in luna septembrie au existat candidati care au ales sa aplice direct pe paginile de profil ale companiilor angajatoare de pe BestJobs. Astfel, companiile cu cel mai bun brand de angajator in luna septembrie au fost: Continental Automotive Group, cu 128 aplicari spontane, Oracle, cu 126 aplicari spontane, Coca Cola HBC, cu 114 aplicari spontane, Adidas Romania, cu 112 aplicari spontane, Banca Transilvania, cu 106 aplicari spontane, A&D Pharma, cu 105 aplicari spontane, Deichmann, cu 94 aplicari spontane, Orange Romania, cu 91 aplicari spontane, BCR, cu 85 aplicari spontane, si Enel, cu 78 aplicari spontane.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, BestJobs a fost implicata in transformarea si inovarea industriei de recrutare online si integreaza astazi tehnologii digitale de ultima generatie pentru a oferi cele mai eficiente solutii de angajare. Cu un numar de peste 2,5 milioane de profesionisti conectati la piata muncii si peste 25.000 de joburi active in orice moment, atat in tara, cat si in strainatate, BestJobs creeaza conexiuni intre toti cei care vor sa gaseasca un job mai bun si angajatorii care cauta noi talente. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate