Cautare


10 Octombrie 2019
Compania romaneasca Retargeting.biz devine partenerul gigantului francez PrestaShop

Dupa ce a primit “Like” de la Facebook si Google, tanarul antreprenor Rares Banescu continua ascensiunea pe piata de marketing online automatizat din Europa Centrala si de Est (CEE) si pozitioneaza compania Retargeting.biz in grupul exclusivist al companiilor de top din tehnologie.

Dupa 4 ani in care s-a dedicat dezvoltarii pietei de eCommerce din Romania si CEE, Retargeting.biz inregistreaza un nou succes si se indreapta spre noi orizonturi in business alaturi de gigantul francez PrestaShop. 

Astfel, din luna septembrie, Retargeting.biz a devenit primul partener din Romania al companiei PrestaShop, cea de-a doua cea mai utilizata platforma de eCommerce open source din lume. 

Impreuna cu PrestaShop, Retargeting.biz va pune accentul pe dezvoltarea pietelor din Europa de Est si de Vest, mai exact Spania si Italia. Parteneriatul cu PrestaShop confera softului Retargeting.biz o vizibilitate mult mai mare in randul magazinelor online dezvoltate pe platforma Prestashop, plus deschiderea pe pietele din Italia si Spania. 

“In acesti 4 ani de munca asidua, chiar mai mult de 4 ani, putem spune ca Retargeting.biz culege roadele in stil mare. Practic, din luna septembrie am devenit partenerii unuia dintre colosii eCommerce-ului, PrestaShop. Acest lucru inseamna ca produsul nostru va avea o expunere mai mare in Europa de Est, dar si Italia si Spania, doua piete noi pentru noi”, spune Rares Banescu, fondator si CEO Retargeting.biz.

"Compania PrestaShop este incantata sa lucreze cu Retargeting.biz, o companie romaneasca cu o crestere rapida, experta in automatizarea marketingului. Acest parteneriat era absolut necesar pentru ca piata din estul Europei sa aiba acces la tool-ul de digital marketing automatizat creat de Retargeting.biz", spune Arnaud Vançon, International Partner Manager PrestaShop.

In urma partneriatului, unul dintre cele mai importante beneficii ale magazinelor online realizate in PrestaShop este ca Plugin-ul Retargeting este listat direct in marketplace-ul PrestaShop si poate fi instalat doar din cateva click-uri. Cu ajutorul plugin-ului Retargeting, magazinele online isi pot creste vanzarile exponential prin automatizarea campaniilor de digital marketing.

Un prim proiect realizat de Retargeting.biz si PrestaShop a fost organizarea evenimentului “PrestaShop Day Milan 2019”, ce a avut loc pe 26 septembrie, in Milano. La eveniment au participat 35 public speakers, 800 experti in marketing-ul digital si s-au desfasurat 26 conferinte si workshop-uri, plus sesiuni de pitching, ce au avut ca scop transformarea ideilor in proiecte de eCommerce de succes si accelerarea start-up-urilor deja lansate prin strategii create de experti in domeniu.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate