Cautare


11 Ianuarie 2018
Eaton optimizeaza gama 93PS de UPS-uri pentru puteri mici

Modelele de 8 si 10 kW ofera caracteristici de varf pentru versiunile compacte si de nivel mai redus pentru camerele de servere si pentru aplicatiile IT critice

Eaton a anuntat astazi optimizarea gamei 93PS de surse neintreruptibile de alimentare (UPS) pentru puteri mai mici (8 si 10 kW). Eaton 93PS este cel mai avansat UPS trifazat si este proiectat sa ofere o disponibilitate ridicata si costuri de proprietate reduse pentru camerele de servere si aplicatiile critice IT, cum ar fi spitalele, cladirile comerciale si echipamentele de productie. Prin extinderea gamei pentru puteri nominale mai mici permite profesionistilor IT sa selecteze UPS-ul optim pentru nevoile lor, fie intr-o versiune modulara, fie monobloc. Acest lucru ajuta la reducerea costurilor echipamentelor si a energiei si permite o abordare mai flexibila a gestionarii sistemului. Noile modele sunt disponibile incepand cu sfarsitul trimestrului 3, 2017.

Piata UPS-urilor este din ce in ce mai constienta de costuri, dar atunci cand venea vorba de un necesar de putere mai mic, clientii trebuiau, de obicei, sa plateasca mai mult pentru modele cu putere mai mare pentru a obtine caracteristicile si performanta dorita. Modelul 93PS a fost introdus ca raspuns la cerintele domeniului pentru UPS-uri cu caracteristici sofisticate dar care sunt optimizate pentru nevoile de mai reduse de putere. Noua gama Eaton 93PS introduce unitati cu aceleasi specificatii tehnice ca si modelele cu putere mai mare, dar la preturi mai accesibile. 

Noile modele sunt optimizate pentru o putere mai mica si sunt disponibile intr-un design monobloc care ofera cea mai mica amprenta ecologica din clasa sa. Gama 93PS ofera tehnologii lidere de piata ale Eaton pentru a permite cel mai mic cost total de proprietate. Modelul 93PS are niveluri de eficienta de peste 96% si are un timp de recuperare a costului mai mic de 1,5 ani in comparatie cu alte modele mai putin eficiente. in plus, prin utilizarea Sistemului de Economisire al Energiei (ESS), care este cea mai rapida arhitectura de economisire a energiei disponibila, gama 93PS poate atinge eficienta de pana la 99%, permitand economii de energie chiar mai mari si costuri totale de proprietate mai mici.

"Profesionistii care ruleaza aplicatii care necesita o putere mai mica, de obicei au trebuit fie sa se descurce cu tehnologii depasite fie sa plateasca in plus pentru UPS-uri care depasesc nevoile lor de putere ", a declarat Teppo Henttonen, Director Marketing la Critical Power Solutions la Eaton. "Clientii au nevoie de solutii care sa se potriveasca exact cerintelor lor, ajutandu-i sa administreze costurile, oferind in acelasi timp caracteristicile si functionalitatea pe care le obtin cu modelele premium".

Gama 93PS include cateva caracteristici unice pentru Eaton care sunt concepute pentru a oferi cea mai mare disponibilitate posibila pentru infrastructurile critice. Acestea includ: Hot Sync, tehnologia brevetata  de catre Eaton pentru partajarea sarcinilor intre UPS-uri, care elimina orice punct de  defect dintr-un sistem de UPS-uri operand paralel; si gestionarea avansata a bateriilor (ABM), care permite incarcarea inteligenta si creste durata de viata a bateriei. Eaton 93PS include, de asemenea, caracteristici care sa asigure instalarea si utilizarea in siguranta, datorita componentelor de siguranta integrate, proiectate, testate si instalate deja, cum ar fi protectia impotriva reversarii si sigurantele ultra-rapide ale comutatorului static. 

Noile modele suporta de asemenea, software-ul Eaton Intelligent Power Management (IPM), care este potrivit pentru centrele de date mai mici, in special datorita capacitatii sale de a se integra cu sistemele existente si de a automatiza functiile de administrare a alimentarii cu energiei electrica. IPM-ul Eaton permite unui centru de date sau unui manager IT sa monitorizeze si sa gestioneze UPS-ul ca parte integranta a infrastructurii energetice si IT, printr-un singur panou de control. Interfata localizata web permite monitorizarea mai multor UPS-uri si a altor echipamente de alimentare. in centrele de date virtualizate, IPM-ul poate fi legat la sistemele existente de administrare a virtualizarii si permite utilizatorilor sa configureze cu usurinta automatizarea bazata pe politici pentru evenimente energetice, cum ar fi delestarea de sarcina sau oprirea controlata. 

Gama 93PS va include versiuni de 8 si 10 kW, cu sau fara baterii interne, si dulapuri externe pentru baterii.

Pentru a afla mai multe despre Eaton, vizitati www.eaton-electric.ro si www.eaton.eu/93PS. Pentru cele mai recente stiri, urmariti-ne pe Twitter (@ETN_EMEA) sau pe LinkedIn (Eaton).

Despre Eaton

Sectorul Electric al Eaton este un lider global cu expertiza in protectia si distributia energiei electrice; alimentare de rezerva si de siguranta; control si automatizari industriale; sisteme de iluminat si securitate; solutii de cablare structurata; solutii pentru medii de lucru severe si periculoase si servicii de inginerie. Datorita solutiilor sale globale, Eaton raspunde cu succes celor mai importante provocari actuale privind managementul energiei electrice.
Eaton este o companie specializata in managementul energiei, care a realizat in anul 2016 o cifra de afaceri de 19,7 miliarde USD. Noi oferim solutii eficiente din punct de vedere energetic, care ii ajuta pe clientii nostri sa gestioneze energia electrica, hidraulica si mecanica intr-un mod mai eficient, mai sigur si mai durabil. Eaton se dedica imbunatatirii calitatii vietii si a mediului inconjurator, prin utilizarea tehnologiilor si a serviciilor de management al energiei. Eaton are aproximativ 96 000 de angajati si comercializeaza produse catre clienti din peste 175 de tari. Pentru informatii suplimentare, accesati site-ul www.eaton.eu.

intrebari de la cititori: Eaton Electric srl, Baneasa Business & Technology Park
Sos. Bucuresti – Ploiesti,  nr. 42-44, cladirea B2, etaj 3, 013696 Bucuresti, sector 1, Romania. Tel: +40 (021) 361 09 09, Email: infobucharest@eaton.com 

Informatii de presa: Va rog contactati Kate Siwek, Technical Publicity, Tel: +44 (0)1582 390980, Email: ksiwek@technical-group.com

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate