Cautare


15 Iunie 2018
Sound BlasterX Katana castiga pentru a doua oara Premiul Asociatiei Europene de Hardware

Aclamat de critici, sistemul audio cu tehnica si performante fenomenale continua neinvins aceasta cursa, alaturi de un design cu tri-amplificare Tri-Amplified 5-Driver Design, un subwoofer puternic, un procesor avansat Sound Blaster® pe 24 de biti, decodarea Dolby® 5.1 si sistemul Aurora de iluminare reactiva de 16,8 milioane de culori.

Creative Technology Ltd a anuntat ca a castigat inca o data cu blasterx /" title="sound blasterx">Sound BlasterX Katana prestigiosul premiu European Hardware in categoria celor mai bune boxe, la Computex Taipei 2018. Sound BlasterX Katana a fost de asemenea premiata la Premiile Europene Hardware in anul 2017.

Asociatia Europeana a Hardware (EHA) acorda Premiile European Hardware Awards si cuprinde noua dintre cele mai mari site-uri independente de stiri si review-uri despre tehnologie de pe intreg continentul - cu o audienta de peste 22 de milioane de entuziasti tehnologici. EHA efectueaza cercetari detaliate, la scara mare, care sunt prezentate apoi la evenimente precum Computex si DISTREE. Premiul European Hardware este o selectie anuala a celor mai bune produse hardware disponibile pe piata europeana - asa cum au fost alese de catre grupul de experti – la fel ca si premiile Comunitatii Europene Hardware.

Despre Sound BlasterX Katana

Sound BlasterX Katana este primul sistem audio amplasat sub monitor din lume, care vine cu cel mai puternic procesor de sunet DSP audio multi-core Creative, dublat de o placa de sunet high-end Sound Blaster / DAC care proiecteaza sunet de inalta rezolutie pe 24 biti pentru un sunet clar si impresionant, clar ca un cristal si fara pierderi, care umple incaperile. Design-ul sofisticat, tri-amplificat, cu 5 drivere, se compune din 2 drivere midbass, 2 high-excursion tweeters si un subwoofer long-throw, fiecare alimentat individual de un amplificator controlat prin DSP pentru reproducerea audio exacta a fiecarei parti din spectrul audio.

Incorporand un motor acustic BlasterX si un decodor Dolby Digital 5.1, Sound BlasterX Katana ofera utilizatorilor un sunet imersiv pentru jocuri si filme. Sistemul audio elegant, realizat din aluminiu periat, are, de asemenea, un sistem de lumini programabil Aurora Reactive cu 16,8 milioane de culori.

Pentru mai multe informatii despre Sound BlasterX Katana, vizitati http://blasterx.com/katana.

Pentru mai multe informatii despre European Hardware Awards si castigatorii sai pentru anul 2018, vizitatiDespre Creative

Creative este un lider mondial in productia de produse pentru mediul digital de divertisment. Cunoscuta pentru placile de sunet Sound Blaster®si pentru primii pasi in revolutia multimedia, compania Creative este motorul divertismentului digital cu solutii audio de top care includ boxe wireless de cea mai buna calitate, casti wireless, amplificatoare puternice pentru audiofili, convertoare audio digitale si sisteme home-theatre de ultima generatie. Azi, Creative reinventeaza Sound Blaster, agreat de peste 400 milioane de utilizatori, in forma noilor solutii inovatoare Sound Blaster Roar si Sound Blaster X7 proiectate pentru noua generatie interconectata digital, creand o punte intre computer, smartphone, si tableta.

Dupa Sound Blaster, Creative a lansat de asemenea X-Fi Sonic Carrier: un concept complet nou in domeniul audio-video pentru divertisment. Acest centru de putere tehnologica integreaza, interconecteaza si imbunatateste o multitudine de tehnologii de ultima ora si platforme pentru divertisment, in concluzie personificand Sunetul Viitorului.

Acest comunicat se refera la produse lansate in Europa. Termenul de disponibilitate este supus modificarilor fara notificare in prealabil, si poate fi diferit de alte zone geografice in functie de factori specifici si cerinte locale.  Creative, logo-ul Creative, Sound Blaster si logo-ul BlasterX Fi sunt marci inregistrate sau marci comerciale ale Creative Technology Ltd in S.U.A. si/sau alte tari. Dolby si simbolul dublu D sunt marci comerciale inregistrate ale Dolby Laboratories. Marca si logo-ul Bluetooth® sunt marci comerciale inregistrate detinute de Bluetooth SIG, Inc. si orice utilizare a acestor marci de catre Creative Technology Ltd este sub licenta. Toate drepturile rezervate. Toate celelalte marci comerciale sunt proprietatea detinatorilor respectivi.

Despre MGT EDUCATIONAL SRL

MGT Educational este un furnizor important de tehnologie IT&C din Romania. infiintata
in anul 1998, compania ofera o gama variata de produse high-tech, de la furnizori
recunoscuti la nivel mondial. www.mgt.ro | vanzari@mgt.ro | tel: 021 232 88 94 | fax:
021 232 88 99

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate