Cautare


Noile Apple MacBook Pro dispun de CPU-uri Coffee Lake si pana la 32GB de RAM
13 Iulie 2018 Hardware

Noile Apple MacBook Pro dispun de CPU-uri Coffee Lake si pana la 32GB de RAM

Apple a actualizat laptop-urile MacBook Pro de 13in si 15in cu CPU-uri Coffe Lake, Siri si o noua versiune a tastaturii controversate Butterfly a companiei.

MacBook Pro de 15in, asa cum era de asteptat, poate avea acum un procesor six-core Core i7 sau i9 Intel Coffe Lake CPU, 2,9 GHz cu 4,8 GHz Turbo. Acesta vine impreuna cu grafica discreta Radeon Pro, 32 GB de DDR4 RAM (fata de 16GB anterior) si stocare de 2TB sau 4TB. 

Apple sustine ca modelul va oferi o performanta cu 70% mai rapida decat predecesorul sau, facandu-l ideal pentru "manipularea seturilor mari de date, efectuarea de simulari complexe, crearea de proiecte audio multi-track sau realizarea unei procesari avansate a imaginilor sau a unui film". 

Modelul mai mic, de 13in, ofera acum procesoare quad-core Core i5 si i7, combinate cu grafica integrata Intel Iris Plus, 2TB de stocare SSD si 16GB de RAM. 

Noile MacBook Pro, ambele dispunand de TouchBar, incorporeaza chip-ul T2 al companiei, care si-a facut debutul in iMac Pro. 
De asemenea, sunt primele MacBook Pro care ofera tehnologia display Apple True Tone, o functie intalnita in prezent pe iPhone-urile si iPad-urile firmei, care folosesc senzori luminosi pentru a regla automat temperatura culorii afisajului pentru a se potrivi cel mai bine mediului dvs. de vizionare. 
Noile versiuni includ si mecanismul de tastatura Butterfly.

Modelul MacBook Pro de 13in entry-level fara TouchBar nu a fost actualizat, si nici gama Mac, inclusiv MacBook de 12in, MacBook Air si iMac. Cu toate acestea, daca zvonurile recente se dovedesc adevarate, Apple ar putea planui o revizuire hardware majora in acest an. 

Prturile noilor MacBook Pro incep de la 1.749 lire sterline pentru modelul de 13in si 2.349 lire sterline pentru modelul de 15in. Apple a sustine ca noile modele vor fi disponibile spre achizitionare in cursul acestei saptamani. Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate