Cautare


04 Decembrie 2018
AirPod-urile cu suport de incarcare wireless vor sosi in 2019, potrivit analistilor

Castile vor beneficia de "suport de incarcare wireless" anul viitor, prezice analistul Ming-Chi Kuo.

Utilizatorii liniei de casti wireless a Apple se pot astepta la unele upgrade-uri majore in urmatorii doi ani, prezice un analist Apple. 

Apple va lansa AirPod-uri modernizate cu "suport de incarcare wireless" in primul trimestru al anului 2019, prognozeaza analistul Ming-Chi Kuo intr-o nota vazuta de AppleInsider. Este de asteptat ca AirPod-urile sa beneficieze de un upgrade la Bluetooth 5.0 si de un chip din seria W. 

Un alt upgrade care va avea loc inainte de sfarsitul anului 2020 se refera la un "design complet nou", potrivit articolului. Kuo se asteapta, de asemenea, ca revizuirea sa aiba "integrare ridicata cu produsele iOS si Mac". 

Site-ul in limba germana MacPrime a raportat anul trcut ca un suport de incarcare wireless pentru AirPod-uri este in lucru si ca acesta se va combina cu Apple AirPower wireless charging mat. Se zvonea ca AirPower va fi lansat in luna septembrie, insa nu a fost facut inca niciun anunt in acest sens. 

De asemenea, in cadrul evenimentului Apple din luna septembrie, nu au fost anuntate nici castile AirPods 2 high-end wireless cu estomparea zgomotului, rezistenta la apa si incarcare wireless.

Apple nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta subiectul.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate