Cautare


07 Decembrie 2018
Castile de gaming ROG Delta cu USB-C sunt disponibile in Romania

• ROG Delta sunt primele casti de gaming din lume, echipate cu QUAD DAC ESS ES9218 pentru a oferi un sunet clar, curat, la rezolutie inalta • ROG Delta incorporeaza incinte acustice etanse si difuzoare ASUS Essence de 50mm • Designul ergonomic sub forma literei D, greutatea redusa si fixare mai buna pe cap ofera un confort superior, ideal pentru sesiunile de gaming de lunga durata • Compatibile cu PC-urile, consolele si telefoanele mobile gratie conectorului USB-C si a adaptorului inclus USB-C - USB 2.0

ASUS Republic of Gamers anunta disponibilitatea in Romania a seriei de casti de gaming ROG Delta. Concepute in mod special pentru jocurile FPS (first-person shooter), castile sunt incredibil de usoare si de confortabile. 

ROG Delta sunt primele casti de gaming din lume dotate cu un QUAD DAC ESS ES9218 de inalta fidelitate, ceea ce le permite sa le ofere jucatorilor pasionati un sunet impecabil. ROG Delta au conector USB-C si vin cu un adaptor de USB-C la USB 2.0 pentru a putea fi folosite atat pentru gaming pe PC, cat si pe consola sau dispozitive mobile. Iluminarea RGB circulara le confera castilor un stil aparte, iar jucatorii pot iesi astfel in evidenta.

ROG Delta sunt echipate cu difuzoare ASUS Essence, cu incinte audio cu tehnologie de etansare a camerelor acustice si tehnologie de diversificare a semnalului audio, ce le permite sa ofere un sunet de inalta calitate, cu profunzime si variatii ale basului care aduc o experienta de gaming captivanta. Cupele ergonomice in forma literei D au pernute ROG Hybrid pentru un confort superior. 

Sunet de inalta rezolutie pentru gaming FPS
ROG Delta incorporeaza convertorul digital-analogic SOC (System-On-a-CHIP) ESS ES9218 QUAD DAC care permite procesarea audio de inalta calitate, fiecare DAC fiind dedicat procesarii unei zone de frecventa audio, de la unde joase, la medii, la inalte si ultra-inalte. Cele patru semnale audio combinate ofera un sunet clar cu un raport semnal-zgomot de 127dB, superior castilor existente in prezent pe piata. Acest lucru inseamna ca utilizatorii pot sesiza toate sunetele din joc cu o acuratete extraordinara, ceea ce le va permite sa detecteze corect distanta la care se afla adversarul, directia pasilor, locurile de unde se aud focurile de arma si multe altele.

ROG Delta sunt dotate, de asemenea, cu tehnologia Hyper-Grounding care blocheaza interferentele electromagnetice cu ajutorul unui design unic al PCB-ului, cu mai multe straturi. Multumita acestei tehnologii inovatoare, ROG Delta sunt primele casti din lume dotate cu iluminare RGB si DAC ESS QUAD, oferindu-le gamerilor o experienta audio mai bogata.

Atat ROG Delta cat si modelul cu audio jack ROG Delta Core sunt echipate cu difuzoare exclusive ASUS Essence. Difuzoarele au fost actualizate cu tehnologia Audio Signal Diversion ce le ofera un strat circular care separa sunetele de frecventa inalta, joasa si medie, reducand interferentele pentru o experienta audio clara. Difuzoarele au o frecventa larga de raspuns, intre 20Hz–40kHz, pentru un bas puternic, optimizat pentru gaming, astfel incat jucatorii sa poata auzi fiecare detaliu in timp ce se bucura de o experienta audio captivanta. Castile au incinte audio etansate, concepute de inginerii audio de la ASUS, care permit obtinerea unei game mai largi de sunete, echilibrate si clare.

Confort extins in timpul sesiunilor de gaming si streaming
ROG Delta si ROG Delta Core sunt concepute pentru a oferi un confort excelent. Ambele casti au cupe ergonomice, in forma literei D care se muleaza mai bine pe forma urechii. Comparativ cu cupele rotunde, acestea permit reducerea zonelor inutile de contact cu pana la 20% pentru a oferi o experienta de utilizare mai confortabila. Acest lucru inseamna ca utilizatorii se pot bucura de confort ideal in timpul sesiunilor de joc sau streaming. 

In interiorul fiecarei cupe, difuzoarele sunt inclinate cu 12 grade pentru a se potrivi cat mai bine unghiului natural al urechii, ceea ce aduce un plus de confort. Acest design inclinat imbunatateste, de asemenea, calitatea semnalului audio care ajunge direct in canalul auditiv al urechii, rezultand astfel o experienta de joc superioara. Castile au un design usor, cu sistem de prindere optimizat pentru cap pentru a reduce disconfortul la nivelul urechilor, in cazul perioadelor lungi de utilizare.

ROG Delta si ROG Delta Core vin cu doua variante de pernute pentru urechi, astfel ca se vor potrivi oricaror gusturi. Pernutele ROG Hybrid combina pielea cu materialul textil pentru o suprafata mai groasa, ideala pentru utilizarile pe perioade indelungate. Al doilea set de pernute este fabricat din piele si este mai subtire si mai moale, ideal pentru utilizarea in miscare.

Sistem de iluminare RBG
ROG Delta sunt primele casti de gaming de pe piata care incorporeaza iluminarea RGB circulara, ce produce un efect spectaculos, multicolor, cu ajutorul celor sapte zone independente de iluminare. Jucatorii pot alege din peste 16,8 milioane de combinatii de culori si sase efecte luminoase predefinite pentru a crea stiluri unice care le vor permite sa iasa in evidenta.

ROG Delta vin echipate cu tehnologia ASUS AURA Sync ce sincronizeaza efectele luminoase pentru tot sistemul de produse cu suport AURA, creand astfel o atmosfera de gaming unica.

Conectivitate pentru mai multe platforme
ROG Delta incorporeaza un conector USB-C care permite utilizatorilor sa conecteze castile la PC si la dispozitivele mobile. Un adaptor de la USB-C la USB 2.0 (Type-A) este de asemenea inclus, largind compatibilitatetea cu o gama si mai mare de dispozitive. Indiferent ca aleg sa foloseasca conexiunea USB-C sau USB 2.0, utilizatorii se vor bucura de o experienta audio clara prin intermediul ES9218 QUAD DAC, fie ca se afla acasa sau in miscare.

Pret si disponibilitate
ROG Delta sunt disponibile in Romania prin intermediul magazinelor specializate la un pret aproximativ de 920 lei (TVA inclusiv).

Despre ASUS Republic of Gamers:

Republic of Gamers (ROG) este un brand ASUS dedicat crearii celui mai bun hardware de gaming din lume. Lansat in 2006, ROG ofera o linie completa de produse recunoscute pentru performanta si calitate, incluzand placi de baza, placi video, laptopuri, desktopuri, monitoare, echipamente audio, routere si periferice. ROG participa si sustine cele mai importante evenimente internationale de gaming. Echipamentele ROG au fost utilizate in atingerea a sute de recorduri de overclocking si continua sa fie alegerea preferata a gamerilor si a utilizatorilor entuziasti din intreaga lume. Aflati mai multe despre alegerea campionilor pe https://rog.asus.com/.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate