Cautare


12 Decembrie 2018
ASUS anunta disponibilitatea noilor portabile ZenBook 13, 14 si 15

ASUS anunta disponibilitatea in tara noastra a noilor portabile ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) si ZenBook 15 (UX533). Seria este complet reconceputa si introduce noul ecran NanoEdge, ce beneficiaza de rame inguste pe toate cele patru laturi, pentru un raport ecran/corp de pana la 95%. Ecranul NanoEdge a permis adoptarea unui design compact, cu cea mai mica amprenta din clasa sa. Modelele cu diagonale de 13 si 14 inci pot include optional exclusivul NumberPad, care imbunatateste productivitatea si furnizeaza o tastatura numerica, iluminata LED, integrata in touchpad.

Toate modelele integreaza o camera 3D IR speciala, ce permite autentificarea cu ajutorul Windows Hello, chiar si in mediile slab iluminate. Combinatia de performanta si mobilitate este o caracteristica definitorie pentru seria ZenBook, iar noile modele dispun de o gama completa de componente de inalta performanta, incluzand cea mai recenta generatie de procesoare Intel Core i7 din a opta generatie, grafica ce urca in gama pana la NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q, 16GB memorie RAM, SSD-uri PCIe ultrarapide si Wi-Fi din clasa gigabit. Toate modelele sunt testate pentru a indeplini standardele militare de fiabilitate (MIL-STD-810G), cu teste solicitante ce includ valori extreme pentru altitudine, temperatura si umiditate, alaturi de caderi, socuri si teste de vibrare. 

Ultraportabilul redefinit
Noua serie ZenBook deschide o noua era in domeniul laptopurilor ultracompacte si ultrausoare avand cea mai mica amprenta din clasa sa, o caracteristica posibila gratie noului design NanoEdge. Capacul ecranului este ingustat pe cele patru laturi, creand un raport ecran/corp de pana la 95%, maximizand aria vizibila in spatiul minim disponibil. Rezultatul consta in efecte vizuale nemarginite si rezolutie pana la 4K UHD pentru a oferi cea mai captivanta experienta de utilizare, fara detalii care sa distraga atentia.

Complementar designului inovator, stilul elegant ZenBook iese in evidenta de la prima privire: toate modelele dispun pe capac de finisajele metalice inspirate de filosofia Zen, in timp ce exista o serie de finisaje prestigioase albastru royal si argintiu arctic, cu linii contrastante in auriu deasupra tastaturii pentru o nota suplimentara de lux. 

Productivitate fara compromis
Pentru si mai multa productivitate, ZenBook 13 si 14 pot fi echipate cu exclusivul ASUS NumberPad. Acesta rezolva problema absentei tastaturii numerice de pe laptopurile compacte. Prin simpla atingere a icoanei NumberPad, din coltul din dreapta sus al touchpad-ului, este dezvaluita a tastatura numerica, iluminata LED, ce permite introducerea rapida de date numerice sau efectuarea de calcule.

ZenBook 15 dispune de o tastatura numerica traditionala. Toate modelele beneficiaza de o camera infrarosu 3D avansata, cu capacitatea de a vedea in intuneric pentru a asigura autentificarea faciala cu Windows Hello chiar si in mediile slab iluminate.

Atunci cand lucrati in deplasare este vital sa aveti posibilitatea de a va conecta perifericele. Noua serie ZenBook dispune de revolutionarul port USB Type-C (USB-C) pentru conexiuni reversibile si un port USB 3.1 Gen 2 (pana la 10Gbps) pentru transferul rapid de date, alaturi de o serie de porturi USB ce includ USB Type-A si USB 2.0. Toate modelele integreaza, de asemenea, un port HDMI si un cititor de carduri microSD sau SD, astfel ca e usor sa conectati toate perifericele curente si pe cele viitoare. 

Cu noul ZenBook, confortul este una dintre prioritatile de top. Noua serie ZenBook merge mai departe cu balamaua exclusiva ErgoLift, conceputa sa incline automat tastatura la cea mai confortabila pozitie de scris, imbunatatind de asemenea, racirea si performanta audio. 

Performante de top
Noua serie ZenBook este construita pentru a oferi performante superioare atunci cand sunteti in miscare, avand la baza cele mai noi procesoare Intel Core i7 din generatia a opta si o gama larga de optiuni grafice, inclusiv grafica NVIDIA GeForce MX150 pe ZenBook 13 si 14. ZenBook 15 este echipat cu acceleratorul NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q.

Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe si pana la 16GB de memorie RAM, facand din ZenBook un instrument ideal pentru crearea documentelor complexe, minarea de date, retusarea fotografiilor, editarea video sau pur si simplu pentru un joc ocazional. 

Profesionistii aflati in miscare au nevoie sa ramana conectati la cea mai rapida viteza posibila. Toate modelele ZenBook dispun de Wi-Fi din clasa gigabit si tehnologie ASUS Wi-Fi Master, pentru download ultrarapid si streaming fluid cu o raza mai mare si o retea mai stabila ca niciodata. Alaturi de acesta, cel mai recent Bluetooth 5.0 le permite utilizatorilor sa acceseze cu consum energetic redus toate beneficiile perifericelor si ale accesoriilor.

Conceputa pentru un stil de viata dinamic, noua serie ZenBook ofera libertatea de a lucra intreaga zi fara a reincarca - pentru o autonomie impresionanta de pana la 14 ore pentru ZenBook 13 si 14 si de pana la 16 ore pentru ZenBook 15.

Ultra-rezistent: Durabilitatea la standarde militare
Noua serie ZenBook intruneste cerintele standardului militar MIL-STD-810G pentru fiabilitate si durabilitate, trecand printr-o serie de teste solicitante ce includ operarea in medii dure, la valori extreme pentru altitudine, temperatura si umiditate. Seria a trecut, de asemenea, testele interne ASUS, ce depasesc cu mult standardele stabilite de industrie. ZenBook este un ultraportabil ultra-rezistent, fiind alegerea perfecta pentru profesionistii aflati tot timpul in miscare. 

Pret si disponibilitate
ASUS ZenBook 14 (UX433) si ZenBook 15 (UX533) sunt disponibile in Romania la preturi cuprinse intre aprox. 4200 lei si 6700 lei (taxe inclusiv). ZenBook 13 (UX333) urmeaza sa intre pe piata in prima luna din 2019.

Despre ASUS:
ASUS se numara printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune, dedicandu-se crearii de produse pentru un stil de viata inteligent in prezent si viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone si ZenBook, precum si o varietate de componente si dispozitive IT, alaturi de solutii AR, VR si IoT. ASUS are peste 16000 de angajati in intreaga lume, printre care si peste 5000 de talente R&D. Urmarind inovatia si respectand promisiunea calitatii, in 2017 ASUS a obtinut 4511 distinctii si venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Sursa:
www.medialook.ro

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate