Cautare


10 Ianuarie 2019
Wacom lanseaza o noua tableta din seria Cintiq, dedicata profesionistilor in devenire, studentilor si entuziastilor

O noua tableta entry level conceputa si optimizata pentru noua generatie de tineri profesionisti din domeniul artelor si design-ului.

In cadrul Consumer Electronic Show (CES), Wacom anunta o noua gama de tablete grafice. Wacom Cintiq 16 este o alegere fantastica pentru schite digitale, ilustratii si desen tehnic, fiind rezultatul celor 35 de ani de expertiza acumulati de companie. Noua tableta Cintiq este special conceputa pentru tinerii profesionisti, entuziasti creativi, studenti din domeniul artei sau pur si simplu oameni pasionati de desen, ce cauta fiabilitatea premium oferita de tabletele Wacom, dar care nu au neaparata nevoie de functiile avansate disponibile pe seria Cintiq Pro. Noul model va fi disponibil la un pret retail de 2860 lei, in timp ce standul ajustabil este optional si costa 379 lei. Produsele vor fi disponibile la distribuitorii autorizati, pana la finalul acestei luni.

“Tabletele grafice de la Wacom au devenit indispensabile pentru profesionistii creativi. Prin noua serie, oferim aceeasi tehnologie, calitate si experienta celor care si le-au dorit de la bun inceput, dar nu si-au permis sa le achizitioneze”, a declarant Faik Karaoglu, Vice Presedinte Executiv a Wacom Creative Business Unit. “Credem ca este solutia perfecta pentru studenti sau persoane ce lucreaza in arhitectura, planning, design si inginerie industriala, sau chiar pentru profesionistii care vor un al doilea dispozitiv pentru acasa sau la birou.”

Cintiq 16 vine echipata cu tehnologia Wacom Pro Pen 2, oferind optiuni de nivel profesional la un pret redus. Astfel, ofera 8192 niveluri de sensitivitate la presiune si inclinare, tehnologie EMR (Electro Magnetic Resonance), ecran Full HD (1920x1080) cu 72% spectru de culoare NTSC si un strat protector cu tratament anti-glare. Din punct de vedere al design-ului, Cintiq 16 este o tableta compacta, usor de inclus in orice spatiu de lucru, mai ales prin prisma cablului sau de conectare 3 in 1. 

Odata cu lansarea seriei Cintiq in 2001, Wacom a fost prima companie care a livrat o tableta cu stilou. Acestea sunt folosite la scara larga pentru orice fel de creatii digitale, productii de filme, design de jocuri video si design industrial. in utilizare, Wacom Cintiq si Cintiq Pro sunt capabile sa ofere aceeasi experienta ca mediile traditionale de lucru. Perfecta pentru ilustratii, design grafic, editare de poze si design de layout, Cintiq 16 este o optiune potrivita atat pentru entuziasti cat si pentru profesionistii in devenire. Compatibila cu PC si Mac, seria Cintiq merge cu sute de aplicatii bazate pe folosirea presiunii, de la companii precum Adobe, Autodesk, Pixologic, Celsys, Corel si The Foundry.
 
Mai multe informatii despre Cintiq 16 puteti afla accesand: 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate