Cautare


15 Februarie 2019
ABD Computer revolutioneaza industria de echipamente IT din Romania

In luna februarie, ABD Computer introduce, in premiera, o intreaga gama de laptop-uri remanufacturate. Aceasta are deja o sectiune dedicata pe site-ul companiei si prezinta clientilor un numar mare de modele de laptopuri care raspund celor mai exigente cerinte atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al performantelor tehnice.

Dintre motivele pentru care achizitionarea unui laptop remanufacturat este o decizie buna se pot mentiona:

display nou;baterie noua;carcasa si tastatura cu aspectul unui produs nou, gratie procesului automatizat de productie;verificare atenta, produsul trecand printr-un control al calitatii extrem de riguros;asigurarea ca procesul de remanufacturare are loc exclusiv intr-o fabrica de specialitate;garantie de 36 de luni.

Pe langa gama de laptopuri remanufacturate, compania ABD Computer introduce si gama de laptopuri INSPIRED – modele care se deosebesc de cele din orice alta gama de produse IT prin design si colorit unic, finisaje de exceptie si ambalaje de calitate.

Laptopul INSPIRED este un produs premium, cu un aspect fizic care iese din tipar, fiind potrivit pentru acea persoana care acorda o importanta deosebita armoniei vizuale a produselor pe care le utilizeaza, dar si caracteristicilor tehnice ale acestora.

In parteneriat cu prima fabrica din lume destinata exclusiv remanufacturarii de produse IT (cu o capacitate de peste 15.000 de unitati lunar), ABD Computer comercializeaza produse de inalta calitate. Clientii sai se bucura astfel de laptopuri si calculatoare ce sunt conforme standardelor internationale si care raspund celor mai exigente cerinte din punct de vedere al aspectului fizic, fara urme de uzura la nivelul carcasei, tastaturii sau a display-ului.

Compania are peste 22 de ani de experienta in domeniu si dispune de unul dintre cele mai mari stocuri de produse IT: refurbished, renew, new si second hand. De asemenea, isi selecteaza cu foarte mare atentie partenerii de afaceri, astfel incat produsele si serviciile oferite sa raspunda perfect asteptarilor clientilor sai.

Mai multe informatii tehnice despre laptopurile remanufacturate si laptopurile remanufacturate INSPIRED sunt disponibile pe abdcomputer.ro. in cazul in care exista intrebari referitoare la procesul de achizitie sau garantie, cei interesati pot scrie la adresa contact@abdcomputer.ro sau pot suna la numarul de telefon: 0729.074.319.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate