Cautare


19 Aprilie 2019
ADATA lanseaza noul SSD extern SD600Q

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta lansarea SSD-ului extern SD600Q. Noul model ofera viteze excelente de citire/scriere de pana la 440 MB/s, de patru ori viteza unui hard disk extern. Acest lucru este realizabil datorita tehnologiei 3D NAND Flash, oferind performante excelente, fiabilitate si timpi de incarcare mai scurti. In plus, modelul SD600Q are o constructie rezistenta la socuri, capacitati de disipare a caldurii, functionare silentioasa si este eficient din punct de vedere energetic.

Rapid, fiabil si cu capacitate mare de stocare

Utilizatorii se vor indragosti de SD600Q de la prima utilizare! Oferind viteze de citire/scriere de pana la 440 MB/s, SD600Q permite utilizatorilor sa transfere un film Full HD de 5 GB intr-un interval de doar 26 de secunde. Echipat cu 3D NAND Flash, SD600Q ofera o fiabilitate sporita, durabilitate si capacitati ample de stocare de pana la 960 GB.

Usor, portabil, rezistent

Cu o greutate de doar 60g, noul SD600Q aproape ca nu se simte in buzunar. Dispozitivul este incapsulat intr-o carcasa din silicon anti-soc, pentru a oferi o protectie robusta pentru date si unitatea interioara. Poate supravietui caderilor de pana la 1,22 metri si respecta standardul militar american MIL-STD-810G 516,6. In plus, utilizatorii se afla in siguranta cu o garantie de 3 ani si pot alege din trei optiuni de culoare - negru, rosu sau albastru.

SD600Q este compatibil fara drivere cu Windows, Mac OS si Android, accepta hot plugging si functioneaza imediat cu laptopuri, tablete, smartphone-uri si console de joc. Acest lucru faciliteaza partajarea si mutarea continutului pe platforme, fara griji legate de instalarile de lunga durata.

Disponibilitatea extacta a noului SSD SD600Q poate varia in functie de regiune. 
Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile. 

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate