Cautare


16 Septembrie 2019
ASUS a stabilit 246 de recorduri mondiale pentru cele mai rapide servere 1P si 2P

Detinatoarele recordurilor mondiale fac parte dintr-o serie cuprinzatoare de servere create pentru sarcinile de calcul intensiv, putand fi actualizate sa raspunda unor cerinte in evolutie. • ASUS detine un total de 246 de performante de top in benchmark-urile SPEC CPU® 2017, la data de 1 august 2019. • Serverul ASUS ESC8000 G4 GPGPU a trecut pentru prima data printr-o evaluare SPEC, primind un scor record de 67. • Serverul multi-nod ASUS RS720Q-E9 a fost recunoscut pentru cele mai rapide performante in operare in categoria serverelor cu doua procesoare (2P).

ASUS, furnizor de top de servere, placi de baza pentru servere, statii de lucru si placi de baza pentru statii de lucru, a raportat un numar de 246 de recorduri mondiale stabilite de serverele rack din portofoliu (inclusiv servere GPGPU, bazate pe unitati de procesare grafica, si servere multi-nod). Conform datelor Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC) pentru testarea de tip "benchmark" a performantelor in procesarea intensiva, serverele ASUS cu doua procesoare (2P) ESC8000 G4 si RS720Q-E9 au obtinut cele mai mari scoruri in aplicatiile cu calcul intensiv, iar serverul ASUS RS300-E10 cu un singur processor (1P) a stabilit 70 de recorduri noi pentru cele mai bune performante.

Serverele ce au stabilit noile recorduri sunt modele noi, configurabile, proiectate ca solutii adaptabile la sarcinile in expansiune, pregatite pentru infrastructuri de virtualizare, analiza de date, operatiunile de invatare AI sau alte aplicatii generale.

Serverul ASUS GPGPU ESC8000 G4 a atins cele mai bune performante din lume
ESC8000 G4 este un server 4U de tip GPGPU, echipat cu doua procesoare, care suporta pana la opt placi grafice pentru invatarea AI, procesarea de inalta performanta (HPC), crearea de continut, randare, jocuri, VR si AR si aplicatiile vizuale profesionale. Designul adaptabil brevetat ii permite sa treaca automat la topologii single-root sau dual-root prin ASMB9-iKVM, ceea ce il face ideal pentru invatarea AI sau mediile de inalta performanta. ESC8000 G4 detine 64 de recorduri mondiale pentru calcul intensiv in suitele de benchmark-uri SPEC CPU® 2017, SPECint 2017 si SPECfp 2017.

RS720Q-E9, un server 2U4N de mare densitate, cu doua procesoare, a stabilit un numar record de 97 de referinte de top pentru aplicatiile intensive in suitele SPEC CPU® 2017, SPECint 2017 si SPECfp 2017. RS720Q-E9 este proiectat pentru mediile cu procesare intensiva, precum centrele de date si aplicatiile de cloud privat. Modelul suporta de la doua la opt procesoare (28 de nuclee per procesor) si ofera 48 de sloturi DIMM pentru un total de 6TB de memorie.

Toate serverele ASUS care au obtinut recordurile mondiale de performanta 2P se bazeaza pe prima si a doua generatie de procesoare scalabile Intel® Xeon®.

Serverele ASUS au stabilit 246 de recorduri mondiale in testele de referinta
Cu o expertiza de peste 23 de ani in industria serverelor, ASUS are o echipa dedicata de ingineri specializati in proiectarea hardware-ului pentru servere, integrarea de software/firmware, ajustarile si optimizarile de performanta pentru o gama larga de aplicatii. Performanta acestor servere de a stabili noi recorduri evidentiaza angajamentul ASUS de a urmari continuu optimizarea sistemelor si ajustarile pentru mai multa performanta pentru a putea furniza solutii de cea mai buna calitate. La data de 1 august 2019, serverele ASUS detineau 246 recorduri in testele de referinta.

Serverul ASUS 1P a stabilit 70 de recorduri mondiale in testele de referinta
RS300-E10, un server cu inaltimea 1U si un procesor (1P), dotat cu pana la patru porturi Ethernet LAN, tehnologia exclusiva ASUS Performance Boost si cu posibilitatea de expansiune a stocarii, a inregistrat 70 de recorduri mondiale in testele de referinta SPEC CPU® 2017 - SPECint 2017 si SPECfp 2017. Procesorul Intel® Xeon® E din echiparea lui RS300-E10 furnizeaza o performanta de pana la 1,36 ori mai mare, comparative cu generatia anterioara. Combinatia dintre doua nuclee aditionale si o frecventa turbo mai ridicata pe un singur nucleu a condus la cresterea performantelor la nivelul statiei comparativ cu procesoarele anterioare cu 4 nuclee. Designul subtire al carcasei modelului RS300-E10 este solutia perfecta pentru optimizarea spatiului in activitatea companiilor mici si medii. Bazat pe procesoare din familia Intel® Xeon® E, acesta ofera o putere robusta pentru aplicatii ca serverele de fisiere, serverele pentru serviciile pentru clienti, portaluri sau alte aplicatii specifice.

Tehnologia de ajustare Performance Boost
Serverele ASUS dispun de tehnologia exclusiva ASUS Performance Boost pentru obtinerea celor mai bune performante si pentru a putea fi ajustate sa se potriveasca cerintelor din mediile de lucru. Aceasta tehnologie imbunatateste capacitatea de operare prin maximizarea frecventei procesorului si cresterea puterii, fiind ideala in aplicatii dependente de timp, cum ar fi serviciile financiare sau operatiunile din centrele de date. in BIOS, clientii pot alege dintre profilurile pre-configurate optimizate pentru sarcini specifice de lucru, maximizand performantele generale si reducand timpul de configurare a serverului.

Despre SPEC*
Standard Performance Evaluation Corporation (SPEC) este o corporatie nonprofit formata pentru a stabili, mentine si promova teste de referinta (benchmarks) si instrumente standardizate pentru evaluarea performantelor si a eficientei energetice a celor mai noi generatii de sisteme de calcul. SPEC dezvolta suite benchmark si de asemenea, revizuieste si publica rezultatele transmise de organizatiile sale membre si alti licentiati in benchmark.
Pachetul SPEC CPU 2017 cuprinde generatie urmatoare de benchmark-uri de procesor SPEC, standardizate in industrie, pentru masurarea si compararea performantelor in operarea intensiva, solicitatea intensa a procesorului sistemului, a subsistemului de memorie si a compilatorului. SPEC a conceput aceste serii pentru a oferi posibilitatea de a masura comparativ performantele in calculul intensiv pentru cea mai larga gama de hardware folosind sarcini de lucru dezvoltate din aplicatiile reale ale utilizatorilor.
*Aceste informatii au fost citate direct de pe spec.org.

Despre ASUS:
ASUS este o companie multinationala recunoscuta pentru cele mai bune placi de baza din lume, PC-uri, monitoare, placi grafice si routere, urmarind sa devina cel mai admirat lider inovator din domeniul tehnologiei. Avand angajati in intreaga lume, printre care peste 5000 de talente in cercetare si dezvoltare, ASUS se detaseaza in industrie prin design-ul de top si inovatiile gandite pentru o experienta digitala inteligenta, activa si plina de satisfactii, accesibila oricarui utilizator, oriunde si oricand. Inspirat de sloganul "in Cautarea Incredibilului / In Search of Incredible", ASUS a castigat mii de premii prestigioase in 2018, figurand in "Topul Global 2000 de companii publice" realizat de Forbes, in "Top 100 Lideri globali din tehnologie" publicat de Thomson Reuters si situandu-se printre "Cele mai admirate companii din lume", potrivit publicatiei Fortune.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate