Cautare


10 August 2017
Facebook retrage reteaua sociala orientata spre adolescenti, Lifestage

Facebook a retras in liniste Lifestage la cateva saptamani dupa prima aniversare a retelei sociale destinate adolescentilor.

Aplicatia, lansata in august 2016, i-a invitat pe adolescenti - si doar pe ei - sa faca fotografii sau clipuri video despre diverse lucruri, cu categorii precum "like", "dislike", "cum dansez" si "cei mai buni prieteni". Insa aplicatia, conceputa sa fie un rival Snapchat, a fost scoasa si App Store saptamana trecuta. 

Facebook nu a raspuns imediat solicitarii de a comenta, insa a declarat pentru Business Insider, care a descoperit disparitia aplicatiei, ca compania "a invatat mult de la Lifestage" si va "continua sa incorporeze aceste invataturi in caracteristicile principalei aplicatii Facebook". 

Lifestage s-a nascut din celebra reluare a ofertei Facebook de a cumpara Snapchat, aplicatia care a devenit o alternativa populara la cea mai mare retea sociala din lume. Insa Facebook nu mai trebuie sa tinteasca Snapchat, datorita Instagram Stories, o caracteristica in care oamenii pot publica o serie de fotografii si clipuri video care dispar dupa 24 de ore. 

Dupa ce a integrat caracteristici facute populare de Snapchat in aplicatia sa photo-sharing, Facebook a declarat in aprilie ca peste 200 milioane de oameni folosesc acum aplicatia in fiecare luna, comparativ cu cele 158 milioane de utilizatori Snapchat.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate