Cautare


15 Iunie 2018
Facebook stabileste noi reguli pentru a reglementa publicitatea directionata

Aceasta masura ar trebui sa insemne mai multa transparenta pentru utilizatori.

Facebook stabileste noi parametri meniti sa va informeze mai bine despre publicitatea directionata. 

Incepand cu data de 2 iulie, Facebook va solicita agentilor de publicitate sa informeze utilizatorii daca un anunt pe care il vad se datoreaza informatiilor furnizate de catre un broker de date, o firma care colecteaza si vinde datele personale ale utilizatorilor catre companii. 

Agentii de publicitate vor trebui, de asemenea, sa prezinte dovezi ale consimtamantului obtinut legal din parte utilizatorilor inainte de a incarca pe liste de potentiali clienti, furnizate de catre brokeri de date, in sistemul de anunturi al Facebook. 

Facebook a evidentiat noua sa politica intr-un blog post de miercuri. Reteaua sociala a declarat ca utilizatorii vor putea vizualiza informatiile cu privire la brokerii de date selectand "Why am I seeing this?" din meniu pentru fiecare reclama din news feed. 
Facebook a adaugat ca "la fel ca intotdeauna, oamenii pot alege sa nu mai vada anunturi de la un agent de publicitate anume sau prin Ad Preferences". 

"Atunci cand directionarea anunturilor se realizeaza bine, aceasta ofera valoare oamenilor si afacerilor. Nimeni nu apreciaza publicitatea irelevanta", a declarat Graham Mudd, Facebook Product Marketind Director intr-un e-mail. "Dezvoltam constant platforma noastra pentru a ne asigura ca instrumentele sunt simple si ca directionarea este efectuata in mod responsabil". 

Modificarile au loc dupa ce Facebook a petrecut luni de zile cerandu-si scuze pentru scandalul Cambridge Analytica si promitand ca va face mai mult pentru a proteja datele utilizatorilor.

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate