Cautare


Sri Lanka blocheaza social media in urma exploziilor mortale de Paste
23 Aprilie 2019 Internet

Sri Lanka blocheaza social media in urma exploziilor mortale de Paste

Peste 200 de oameni au fost ucisi si sute au ajuns in spital in urma a 8 explozii la biserici si hoteluri.

Sri Lanka a oprit temporar accesul la social media, dupa mai multe atacuri cu bomba coordonate in Duminica Pastelui, care au lasat in urma multi morti si raniti.

Peste 200 de persoane au fost ucise si sute de oameni au ajuns in spital cu leziuni in urma a 8 explozii de la biserici romano-catolice si hoteluri high-end, potrivit mai multor rapoarte. Atacurile au avut loc in jurul orei locale 8:45 a.m. Ministrul apararii din Sri Lanka, Ruwan Wijewardene, a descris exploziile ca un incident terorist si a acuzat extremistii religiosi. 

Sapte suspecti au fost arestati, a declarat duminica seara premierul din Sri Lanka, Ranil Wickremesinghe, desi nimeni nu si-a asumat responsabilitatea pentru explozii. Wickremesinghe a declarat ca se teme ca violentele ar putea declansa instabilitate in natiunea insulara mica din varful sudic al Indiei. 

Guvernul a blocat social media pentru a impiedica raspandirea dezinformarii in urma atacurilor, a declarat secretarul presedintelui, Udaya Seneviratne, pentru New York Times. "Va rugam sa evitati propagarea articolelor neverificate si a speculatiilor", a postat Wickremesinghe pe Twitter in urma exploziilor. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate