Cautare


18 Iunie 2019
Instagram va usura procedura recuperarii conturilor atacate

Instagram testeaza o noua modalitate prin care oamenii isi pot recupera conturile, daca acestea au fost blocate sau atacate.

In prezent, detinatorii de conturi blocate trebuie sa trimita un e-mail de verificare specifica echipei de securitate Instagram inainte de a putea restabili accesul. 

Testarea consta intr-o functie in aplicatie prin care utilizatorii isi pot introduce informatiile de contact asociate contului si, apoi, primesc un cod de acces. 

Acest lucru va functiona chiar daca contul a fost atacat si detaliile au fost schimbate. 

Una dintre modalitatile in care platforma accepta in prezent verificarea este sub forma unei fotografii trimise prin e-mail, cu detinatorul contului care tine o bucata de hartie cu un cod scris de mana pe aceasta. 

Instagram a anuntat, de asemenea, ca introduce o intarziere de timp inainte ca un nume de utilizator sa poata fi revendicat de altcineva, daca un cont este atacat sau daca utilizatorul decide sa il schimbe. 

Functia este disponibila pentru toti utilizatorii Android. 

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate