Cautare


10 Iulie 2019
Instagram: Planuri de a stopa bullying-ul online

Instagram va intreba agresorii daca chiar doresc sa posteze comentarii negative online.

Site-ul social media a dezvaluit o noua functie pentru combaterea agresiunii online. 

Un exemplu de functionare ar fi urmatorul: Daca cineva ar scrie "esti asa de urat si prost", ar primi urmatoarea notificare: "Esti sigur ca vrei sa postezi asta? Afla mai multe".

Accesand "Afla mai multe", utilizatorului i se va afisa urmatorul mesaj: "Solicitam oamenilor sa regandeasca comentariile care par asemanatoare cu altele care au fost raportate". 

Pana acum, cei care conduc site-ul spun ca testarea noii functii a functionat si incurajeaza oamenii sa isi anuleze comentariile negative. 

Directorul executiv al site-ului, Adam Mosseri, a declarat ca Instagram a folosit inteligenta artificiala pentru a detecta bullying-ul si alte tipuri de continut daunator de-a lungul anilor. 

Instagram urmeaza, de asemenea, sa lanseze un alt instrument, denumit Restrict.

Acesta va ajuta oamenii sa filtreze comentariile abuzive fara a fi nevoiti sa blocheze alti utilizatori. 

"Am auzit de la tinerii din comunitatea noastra ca sunt reticenti sa blocheze, sa nu urmareasca sau sa raporteze agresorul, deoarece problema ar putea escalada, mai ales daca interactioneaza cu agresorul in viata reala...Unele dintre aceste actiuni ingreuneaza, de asemenea, victima sa urmareasca comportamentul agresorului sau", a declarat Mosseri. 

Daca doriti mai multe informatii si sfaturi despre cum sa fiti in siguranta online, puteti accesa BBC Own It

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate