Cautare


Mozilla testeaza serviciul Firefox VPN pentru a va proteja confidentialitatea
12 Septembrie 2019 Internet

Mozilla testeaza serviciul Firefox VPN pentru a va proteja confidentialitatea

Firefox Private Network este, deocamdata, gratuit.

Mozilla testeaza din nou un serviciu VPN pentru browserul sau Firefox, care va poate ajuta sa va protejati confidentialitatea in timp ce navigati pe un Wi-Fi public. Aceasta masura ar putea, de asemenea, sa ofere Mozilla o mica independenta financiara. 

Firefox Private Network este disponibil ca beta pentru utilizatorii desktop din SUA incepand de marti. Este o VPN sau o retea virtuala privata, care poate proteja informatiile sensibile - cum ar fi adresele web pe care le vizitgati si informatiile dvs. financiare - atunci cand folositi Wi-Fi public. Mozilla sustine ca va va masca si adresa IP de terti urmaritori de pe web.

Serviciul VPN este gratuit in prezent, insa Mozilla a declarat ca o parte a testarii va explora posibile optiuni de taxare. Mozilla a testat anterior, oferind un serviciu VPN pentru 10 dolari pe luna. 

Masura ar putea oferi companiei si anumite beneficii financiare. Mozilla castiga bani prin oferte de anunturi de cautare, iar construirea unei VPN pentru persoane dispuse sa plateasca pentru confidentialitate sporita ar oferi Mozilla o noua modalitate de a castiga bani. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate