Cautare


Sony dezvaluie o consola mini PlayStation Classic
21 Septembrie 2018 Jocuri

Sony dezvaluie o consola mini PlayStation Classic

Sony a anuntat o versiune miniaturala a primei console PlayStation, care a fost initial lansata in 1994.

Versiunea mini va veni cu 20 de titluri retro, inclusiv Final Fantasy VII si Tekken 3. 

PlayStation Classic este aproximativ jumatate din dimensiunea consolei originale si va fi lansata in 3 decembrie. 

Un expert a sustinut ca nostalgia atrage interesul in consolele retro, care ofera o modalitate de a face jocurile video istorice mai accesibile. 

Consola este prima dintre masinile de jocuri video ale Sony careia i se ofera acest tip de makeover compact. Nintendo a produs anterior versiuni mini ale consolelor NES si SNES, care includeau si un set de jocuri clasice pre-incarcate. 

Printre titlurile care se vor regasi pe noul sistem Sony se numara Ridge Tracer Type 4, jocul role-playing Wild Arms si Jumping Flash. 

Dispozitivul se va vinde la pretul de 89,99 lire sterline. Pe langa mini-consola, pachetul va include un cablu pentru conectarea la televizor si doua controllere cu fir. 

Design-ul consolei este fidel originalului - chiar contine un buton de eliminare a discului, in ciuda lipsei unui cititor de discuri. In schimb, apasarea butonului va schimba jocul jucat cu un altul. 

Data lansarii va marca exact 24 de ani de la lansarea primului PlayStation, care a fost pus in vanzare in Japonia in 3 decembrie 1994.Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate