Cautare


Ucigasul Fornite? Apex Legends ajunge la 10 milioane de jucatori in 3 zile
12 Februarie 2019 Jocuri

Ucigasul Fornite? Apex Legends ajunge la 10 milioane de jucatori in 3 zile

Noul joc de la echipa care produce Titanfall pentru Electronic Arts a castigat milioane de fani.

Electronic Arts ar putea sa fi gasit urmatorul Fortnite. 

Gigantul in domeniul jocurilor video, cunoscut pentru jocurile de simulare a razboiului Battlefield si pentru titlul de actiune si aventura Anthem, care urmeaza sa fie lansat in doua saptamani, a surprins lumea jocurilor lunea trecuta, cand a lansat un nou joc, Apex Legends. Titlul este gratuit pentru download si ofera o experienta similara cu cea a Fortnite: Battle Royale de la Epic Games, care a devenit un fenomen cultural de la lansarea sa cu aproape doi ani in urma. 

Pana acum, sustine EA, peste 10 milioane de persoane au jucat Apex Legends de la lansarea sa. "Speram sa va placa la fel de mult ca si noua, insa nu visam sa ne asteptam la un astfle de sprijin si pozitivism", a scris Vince Zampella, director al diviziei EA Respawn Entertainment. 

Desi au fost lansate putine recenzii oficiale, jucatorii online au fost pozitivi.

Ramane deschisa intrebarea daca aceasta magie se poate transforma intr-un adevarat concurent pentru Fortnite. In timp ce Apex Legends se bucura de 10 milioane de jucatori, Fortnite avea 200 milioane jucatori in luna decembrie (Epic nu a raspuns solicitarii de a actualiza aceste cifre). Milioanele de jucatori au ajutat jocul sa devina unul din jocurile de top din industrie. Atentia a contribuit anul trecut la profituri estimate de 3 miliarde dolari, potrivit unui articol al TechCrunch.

Multe companii au incercat sa reproduca succesul Fortnite, inclusiv Activision cu Call of Duty: Black Ops 4 si Battlefield 5. Fiecare dintre acestea costa 60 dolari, in timp ce Apex Legends este gratuit pentru inceput. 

"Jocul are un inceput fenomenal", a scris analistul Wedbush Securities, Michael Pachter, intr-o nota catre investitori. Desi rezultatele financiare ale EA pentru ultimul sezon de sarbatori au fost dezamagitoare (partial din cauza popularitatii Fortnite), Pachter se asteapta ca Apex Legends sa contribuie cu 100 milioane de dolari la veniturile EA in urmatorul an fiscal. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate