Cautare


16 Aprilie 2019
Apple investeste 500 milioane de dolari in serviciul sau de abonament pentru jocuri

La sfarsitul lunii martie, Apple a anuntat Apple Arcade, un serviciu de abonament care permite utilizatorilor Apple sa joace jocuri pe dispozitive iPhone, iPad, Mac si Apple Tv. La acel moment, Apple a promis ca 100 de jocuri exclusive vor putea fi jucate, jocuri care nu sunt disponibile pe alte servicii de abonament sau chiar pe alte dispozitive mobile.

Se pare insa ca aceasta promisiune poate costa compania. Apple ar putea ajunge sa cheltuiasca peste 500 milioane de dolari pentru acest serviciu, a raportat Financial Times. Surse au informat Financial Times ca multe dintre jocurile in lucru au bugete de milioane. 

Bugetele jocurilor video sunt, in general, uriase. Nu este deloc neobisnuit ca o consola sau un joc video PC cu buget ridicat sa coste  peste 200 milioane de dolari. Acestea fiind spuse, tipul de jocuri video pe care va asteptati sa le gasiti in Apple Arcade vor costa, probabil, mai putin. Jocurile video indie-style pe care va asteptati sa le gasiti in Apple Arcade sunt, de obicei, create de echipe de dezvoltare mult mai mici. 

Apple a declarat ca Apple Arcade va veni cu jocuri de la Annapurna Interactive, Bossa Studios, Cartoon Network, Finji, Giant Squid, Klei Entertainment, Konami, Lego, Mistwalker, Sega, Snowman si Ustwo. Este o lista interesanta si diversa de studiouri si, la acest moment, nu se cunoaste cu exactitate la ce lucreaza aceste echipe. 

Competitia de streaming de jocuri se incalzeste. Google lucreaza la Google Stadia, Microsoft a demonstrat Project xCloud, care prezinta o tehnologie similara de streaming. Insa, in timp de Google si Microsoft vor lupta fara indoiala in peisajul AAA cu francize stabilite, precum Forza Horizon si Assassin's Creed, este rezonabil de asteptat ca Apple Arcade sa fie ceva mai mic, cel putin in ceea ce priveste jocurile in sine. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate