Cautare


Lansarea Call of Duty: Mobile depaseste Fortnite si PUBG cu 100 milioane de descarcari
09 Octombrie 2019 Jocuri

Lansarea Call of Duty: Mobile depaseste Fortnite si PUBG cu 100 milioane de descarcari

Call of Duty: Mobile ste "cea mai mare lansare de jocuri mobile din industrie", potrivit Sensor Tower.

Call of Duty: Mobile a fost descarcat de 100 de milioane de ori de la lansarea sa din 1 octombrie, depasind lansarile mobile ale Fortnite si PlayerUnknown Battlegrounds, a declarat marti pentru Reuters firma de analiza Sensor Tower. 

Versiunea mobila a popularului joc shooter first-person, disponibila pentru Android si iPhone, a avut o lansare problematica din partea editorului Activision Blizzard, utilizatorii neputand juca initial jocul. Cu toate acestea, se pare ca aceste probleme au fost in mare parte rezolvate si nu au determinat oamenii sa nu mai descarce jocul. 

"Aceasta este de departe cea mai mare lansare de jocuri mobile din  istorie in ceea ce priveste baza de jucatori care a fost construita in prima saptamana", a declarat pentru Reuters Randy Nelson, head of mobile insights la Sensor Tower.

Numarul de 100 de milioane reprezinta descarcari unice la nivel mondial in App Store si Google play in ultima saptamana, potrivit Sensor Tower. Prin comparatie, PlayerUnknown Battlegrounds a inregistrat 26.3 milioane de descarcari in prima saptamana de la lansare, in timp ce Fortnite a inregistrat 22.5 milioane de descarcari, iar Apex Legends 25 milioane, a raportat Reuters. 

Sensor Tower si Activision Blizzard nu au raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul si de a confirma cifrele. 

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate