Cautare


10 Octombrie 2019
Iridex Group Plastic a prezentat solutii de reducere a cantitatii de deseuri depozitate

Iridex Group Plastic a prezentat astazi solutii de reducere a cantitatilor de deseuri depozitate in cadrul conferintei nationale “Solutii privind reducerea cantitatilor de deseuri depozitate”, organizate de revista InfoMediu in parteneriat cu Federatia Asociatiilor de Dezvoltare Intercomunitara (FADI) la RAMADA Parc,  unde Iridex Group Plastic este partener oficial.

Evenimentul a propus o serie de dezbateri cu privire la noutatile legislative in domeniul gestionarii deşeurilor si a serviciilor publice la nivel national pe teme precum: tratarea deseurilor, metodologii de lucru care au in vedere trasabilitatea acestora, precum si dezbateri sustinute de catre participanti privind: Imbunatatirea sistemelor de management al deseurilor si Relatiile de colaborare intre actorii de pe lant, precum si formarea unui Grup de lucru pentru modificarea si completarea normelor legislative din domeniu.

Avand in prim plan grija fata de mediu, reprezentantii Iridex Group Plastic au pus in valoare in cadrul prezentarii portofoliul de solutii pentru colectarea, tratarea, compostarea si stabilizarea deseurilor organice pe care le ofera compania, precum si gama de echipamente industriale pe care le poate pune la dispozitie in vedere reducerii cantitatii de deseuri depozitate si a eficientizarii intregului flux. Printre acestea se numara: containere de colectare deseuri mobile, cu incarcare laterala, semiingropate, containere ingropate, platforme hidraulice, echipamente de compostare a deseurilor organice din sistemul HORECA, echipamente de compostare la scara industriala cu membrana semipermeabila si sistem de aerare pozitiva, echipamente de pretratare si stabilizare deseuri organice prin hidroliza termica, sisteme de digestie anaeroba a deseurilor organice. 

Solutiile si tehnologiile promovate de Iridex raspund cerintelor privind economia circulara si atingerea tintelor privind reciclarea deseurilor impuse de Uniunea Europeana.

Despre Iridex Group Plastic

Iridex Group Plastic, infiintata in 1993 ca o companie privata, furnizeaza solutii inteligente pentru diferite domenii de activitate: constructii, salubritate, agricultura s.a., toate avand ca numitor comun grija pentru mediu.

Organizatia Iridex Group Plastic a implementat si mentine un sistem  de management integrat care indeplineste cerintele standardelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001: 2005; OHSAS 18001: 2008 si 27001: 2013. 

Mai multe detalii despre Iridex Group Plastic aflati de la: www.iridexplastic.ro.

Sursa: www.1pr.ro
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate