Cautare


Google Pixel vinde peste 1 milion de telefoane mobile
15 Iunie 2017 Mobile

Google Pixel vinde peste 1 milion de telefoane mobile

Google Pixel a vandut acum peste 1 milion de dispozitive, potrivit descarcarilor unei aplicatii exclusive pentru telefon.

Prima incercare Google de a produce propriul sau telefon Android, Pixel, a vandut peste un milion de unitati, potrivit site-ului Ars Technica. 

Google nu ofera date despre vanzari, insa site-ul sustine ca instalarea pe dispozitive a aplicatiei exclusive Pixel Launchera depasit pragul de un milion. Site-ul afirma ca datele includ aplicatiile pre-instalate pe pe noile telefoane Pixel si nu numara instalarile pe dispozitive terte.

Desi acest lucru este fara indoiala un prag in istoria de 8 luni a vanzarilor Pixel, acestea se mentin inca in urma concurentei. Prin comparatie, Apple a vandut 78,3 milioane de iPhone-uri in ultimul trimestru al anului 2016, numar care include vanzarile iPhone 7, in timp ce se estimeaza ca Samsung a vandut 5 milioane de unitati Galaxy S8 in prima luna. 

Google nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a face comentarii.

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate