Cautare


Telefonul Essential, in
11 August 2017 Mobile

Telefonul Essential, in "productie in masa", cu sustinerea Amazon si Tencent

Andy Rubin a declarat miercuri ca noul sau Essential Phone se afla acum "in plina productie in masa" si intentioneaza sa anunte saptamana viitoare data la care dispozitivul de 699 dolari va deveni disponibil.

Lansarea telefonului este intarziata dupa ce Rubin, creatorul Google Android, a promis initial o lansare in luna iunie. Deci, pentru a dovedi ca primul produs Essential va sosi in curand, Rubin a postat pe Twitter trei fotografii din care reiese fabricarea telefonului. 

Anuntul lui Rubin vine in aceeasi zi in care Essential a confirmat ca a obtinut finantare de 300 milioane dolari, startup-ul castigand cativa sustinatori foarte importanti. Amazon, Tencent si Foxconn au venit ca investitori strategici, alaturandu-se Playground si Redpoint. 

Noul Essential Phone al companiei va fi disponibil "in urmatoarele saptamani", a declarat un purtator de cuvant al Essential si va fi vandut deblocat pe Amazon si Best Buy. Compania a declarat anterior ca isi va vinde telefonul prin intermediul Sprint in SUA, Telus in Canada, precum si pe Essential.com. 

Cea mai recenta runda de finantare, raportata in iunie insa neconfirmata anterior de catre companie, ofera Essential o valoare de aproximativ 900 milioane de dolari pana la 1 miliard de dolari. Insa compania va avea dificultati in incercarea de a intra pe piata extrem de competitiva a telefoanelor mobile, dominata de Samsung si Apple. 

Rubin a declarat ca telefonul sau si-ar putea gasi locul, perturband acest duopol si oferind clientilor ceva diferit. Principala lui idee cu Essential este de a face lucrurile mai simple pentru clienti.
El vrea sa elimine conectorii pentru dispozitivele sale startup si sa gaseasca noi modalitati de a obtine diverse ecosisteme - cum ar fi iOS, Android si Alexa - pentru ca toate sa functioneze cu sistemul de operare al companiei, Ambient OS, asa incat toate electronicele dvs. sa poata functiona impreuna. 

Sursa: www.cnet.com


Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate