Cautare


11 Octombrie 2017
Vechile iPhone-uri incetinesc? Testele arata ca totul este mintea dvs.

Se simte intotdeauna la fel. Chiar cand Apple lanseaza o noua versiune a iOS si pregateste noi modele iPhone pentru vanzare, vechiul dvs. iPhone incepe sa incetineasca. Aplicatiile au nevoie de mai mult timp pentru a se deschide, sistezmul se blocheaza in timpul jocurilor, totul se simte mai lent. Totul face parte dintr-o dezafectare planificata, nu?

De fapt, probabil totul este doar in mintea dvs. Compania Futuremark a lansat un nou raport in care prezinta rezultatele de performanta ale hardware-ului, de la iPhone 5s la iPhone 7, datand de la inceputul anului 2016 si iOS 9. 

Compania sustine ca datele provin de la peste 100.000 de rezultate de referinta incarcate automat de utilizatorii software-ului 3DMark si ca atat performanta GPU, cat si cea CPU, au ramas in mod rezonabil constante in timp, chiar si cu noile versiune ale iOS.

Concluzia Futuremark este aceea ca Apple nu incetineste in mod deliberat vechiul dvs. iPhone pentru a va presa sa achizitionati un nou iPhone X, mai scump, desi unele noi caracteristici si software ar putea sa nu fie optimizate pentur telefoanele mai vechi. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate