Cautare


11 Ianuarie 2018
Dezvaluirea Samsung Galaxy S9, programata pentru luna februarie, in cadrul MWC

Telefonul emblematic al Samsung din 2018 va vedea lumina zilei in Barcelona la sfarsitul lunii viitoare, a raportat ZDNet.

Samsung isi va prezenta viitorul telefon emblematic, Galaxy S9, luna viitoare, in cadrul Mobile World Congress din Barcelona, potrivit sefului companiei mobile. 

DJ Koh, presedintele diviziei mobile a Samsung, a confirmat pentru ZDNet in cadrul show-ului CES din Las Vegas ca telefonul va fi prezentat in cadrul MWC, care se va defasura in luna februarie. 

In prezent se cunosc putine lucruri despre succesorului popularului Galaxy S8, inclusiv daca va exista o versiune S9 Plus.
Au circulat zvonuri inainte de CES care sugerau ca telefonul va fi prezentat in Las Vegas, insa Samsung obisnuieste sa lanseze dispozitive emblematice dupa show. Anul trecut, compania a gazduit un eveniment independent in luna martie, in cadrul caruia a prezentat Galaxy S8. 

Samsung nu a raspuns imediat solicitarii CNET de a face comentarii. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate