Cautare


13 Iulie 2018
Smartphone-urile care au meritat asteptarea

Huawei a introdus recent seria de smartphone-uri Y 2018. Noile dispozitive sunt disponibile la preturi foarte atractive si ofera utilizatorilor un design si specificatii uimitoare, inclusiv display-ul FullView. Acum, tehnologia avansata este disponibila pentru toata lumea.

Producatorii de smartphone-uri au incetat de mult sa realizeze dispozitive doar pentru a efectua apeluri sau a scrie mesaje. Chiar si telefoanele de buget, destinate in primul rand consumatorilor tineri, sunt echipate cu functii care pana de curand erau disponibile doar in cazul telefoanelor de top.

Display FullView pentru toata lumea
Cea mai importanta tendinta, in cazul smartphone-urilor lansate in acest an, o reprezinta display-urile late de 18:9, cu margini inguste si un raport ecran-carcasa potrivit. Display-ul FullView ofera mai mult spatiu pentru afisarea continutului, pastrand in acelasi timp o dimensiune potrivita a intregului dispozitiv. Modelul Y6 2018 are un ecran de 5,7 inci, iar modelul Y7 Prime 2018 ofera utilizatorilor un display de 5,99 inci. Datorita rezolutiei de 1440 x 720 pixeli, imaginea este foarte detaliata, iar tehnologia IPS asigura culori saturate si unghiuri bune de vizualizare.
Este prima data cand compania introduce un astfel de display in modele din gama mid-range.

Design placut
Huawei se straduieste intotdeauna sa se asigure ca toate smartphone-urile din gama sa au un design atractiv, modern si rafinat, iar smartphone-urile din seria Y 2018 sunt o dovada clara a acestui efort. Modelul Y7 Prime 2018 are un finisaj atractiv, design ergonomic, cu o carcasa stralucitoare, care seamana cu sticla, dar si cu metalul polisat, iar modelul Y6 2018 are un finisaj mat, menit sa tina deoparte amprentele. 

Performanta suficienta pentru toate sarcinile
Modelele seriei Y 2018 garanteaza confortul in utilizare si capacitatea de a te bucura chiar si de jocurile exigente. Toate smartphone-urile din seria Y 2018 sunt echipate cu procesoare avansate Qualcomm Snapdragon. Huawei Y6 2018 are un procesor quad-core Snapdragon 425 CPU de 1.4 GHz, in timp ce modelul Huawei Y7 Prime 2018 are un procesor octa-core Snapdragon 430 CPUs. Acestea asigura utilizatorul ca multitasking-ul, comutarea intre aplicatii, redarea continutului multimedia si rularea jocurilor performante nu sunt o provocare pentru smartphone-urile Huawei Y 2018.

Efectul artistic bokeh acum intr-un smartphone mid-range
Huawei Y7 Prime 2018 ofera ceea ce nu vei gasi in cele mai multe smartphone-uri mid-range si in multe dispozitive de top: un sistem dual-camera, ce iti va permite sa obtii informatii despre profunzimea de camp pentru a blura fundalul din spatele subiectului, numit generic efectul “bokeh”. Efectul este similar cu cel oferit de camerele foto de tip SLR sau de smartphone-uri din categoria high-end.

Cele mai noi versiuni Android si EMUI
Software-ul rafinat, sigur si actualizat reprezinta cheia bucuriei de a utiliza un telefon modern. De aceea, toate modelele Huawei Y 2018 sunt echipate cu cea mai recenta versiune Android 8.0 Oreo, precum si cu interfata EMUI 8. Acestea permit accesul la cele mai recente functii si securitate de ultima generatie. Telefoanele sunt compatibile cu cele mai recente aplicatii din magazinul Google Play, iar interfata EMUI imbunatateste gestionarea eficienta a resurselor bateriei, invata comportamentele utilizatorilor si asigura functionarea fara probleme a telefonului pe o perioada mai indelungata datorita capacitatii de eliberare automata a memoriei. 

Durata mare de viata a bateriei
Toate modelele din seria Huawei Y 2018 au o capacitate a bateriei de 3000 mAh. in combinatie cu componentele performante de gestionare inteligenta a energiei, telefoanele asigura o utilizare de lunga durata, fara a fi necesara reincarcarea telefonului in timpul zilei, chiar si in conditii de utilizare intensa. 

Dual SIM fara compromisuri
Toate modelele seriei Huawei Y 2018 ofera trei spatii in compartimentul pentru carduri: doua pentru cartelele nano SIM si unul pentru cardul micro SD. Acest lucru inseamna ca producatorul a evitat compromisul sub forma unui dual SIM hibrid pentru a permite utilizatorilor sa foloseasca doua cartele SIM si sa extinda memoria in acelasi timp. Astfel, este o solutie ideala pentru cei care folosesc un numar de telefon personal si unul pentru birou, fara a fi necesara utilizarea separata a doua dispozitive.

Face Unlock – nu exista o modalitate mai usoara
Functiile care asigura securitatea smartphone-urilor au evoluat foarte mult. Primele telefoane foloseau doar codul PIN introdus pe tastatura, iar, cativa ani mai tarziu, au aparut cititoarele de amprente, care s-au dovedit a fi mult mai convenabile. Cea mai recenta metoda reprezinta deblocarea telefonului utilizand recunoasterea faciala avansata. Telefonul se va debloca atunci cand privesti spre ecran. Toate modelele din seria Huawei Y 2018 ofera optiunea Face Unlock, iar modelul Y7 Prime 2018 este echipat suplimentar cu un cititor de amprenta situat in partea din spate a carcasei. 

Raport calitate-pret mai mult decat…distractiv!
O caracteristica foarte importanta a smartphone-urilor din seria Huawei Y este… pretul. Utilizatorii se vor putea bucura de display 18:9, cu margini inguste, tehnologia Face Unlock si alte caracteristici de top, care, pana de curand, erau disponibile doar in cazul smartphone-urilor de top, fara a-si depasi bugetul.

Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate