Cautare


Utilizatorii telefoanelor Samsung raporteaza dificultati in stergerea Facebook
10 Ianuarie 2019 Mobile

Utilizatorii telefoanelor Samsung raporteaza dificultati in stergerea Facebook

Acestora li se ofera optiunea de a "dezactiva" aplicatia, insa nu si de a o sterge.

Daca sunteti utilizator al unui telefon Samsung, s-ar putea sa intampinati probleme in stergerea aplicatiei Facebook. 

Proprietarii de telefoane Samsung s-au confruntat cu dificultati in dezinstalarea aplicatiei gigantului social media, o problema raportata anterior de Bloomberg News, care a anuntat ca unii utilizatori au descoperit ca pot dezactiva aplicatia, insa nu o pot sterge. Utilizatorii Samsung au vorbit despre experiente similare pe forumuri precum Android Central. 

Unele telefoane Samsung vin cu Facebook pre-instalat, iar gigantul sud-coreean in domeniul electronicelor a lansat cateva aplicatii care leaga dispozitivele sale de reteaua sociala. O aplicatie, Samsung Mobile, solicita permisiunea pentru a accesa 36 de informatii despre dvs. si prietenii dvs. pe Facebook, informatii care variaza de la postari timeline, afiliere religioasa si orientare politica. O alta aplicatie, Galaxy S4, solicita mai putine informatii despre prietenii dvs., intre care se includ datele de nastere, actualizari status, evenimente, foto si video. 

Nici Samsung si nici Facebook nu au raspuns imediat solicitarii CNET de a comenta subiectul. Cu toate acestea, Samsung a declarat pentru Bloomberg ca aplicatia Facebook preinstalata pe unele dintre telefoanele sale nu mai functioneaza dupa ce utilizatorul o dezactiveaza. Facebook a declarat pentru Bloomberg ca o versiune dezactivata a aplicatiei functioneaza ca si cum ar fi fost stearsa si nu colecteaza date, respectiv nu trimite informatii Facebook. 

Nemultumirile utilizatorilor vin pe fondul mai multor incidente care implica integritatea datelor pe Facebook. In decembrie, The New York Times a raportat ca Facebook a oferit companiilor - inclusiv Netflix, Spotify si Microsoft - un acces crescut la datele personale ale utilizatorilor, fata de cel dezvaluit anterior. In aceeasi luna, Facebook a dezvaluit un bug pe platforma, care a expus fotografiile a 6,8 milioane de oameni tertilor dezvoltatori.

In septembrie, Facebook a dezvaluit o defectiune care a afectat 50 milioane de utilizatori ai platformei. Aceasta permitea butonului "View As" sa fie exploatat de catre atacatori, care au preluat nume, adrese email, numere de telefon si alte informatii de la 29 milioane de utilizatori. Hackerii au obtinut, de asemenea, informatii privind data nasterii, orasul de domiciliu si locul de munca pentru 14 milioane utilizatori.

Sursa: www.cnet.comInfo util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate