Cautare


12 Februarie 2019
OnePlus va prezenta un prototip de telefon 5G in cadrul MWC 2019

OnePlus va prezenta viitorul sau telefon 5G in cadrul conferintei, care debuteaza in 25 februarie.

Acest an si anul 2020 promit sa fie importanti pentru 5G. Nu numai ca ne asteptam ca operatorii de telefonie mobila sa lanseze viitoarea generatie de retele mobile high-speed, ci si anticipam o gama de noi telefoane 5G care vor functiona pe retelele respective. Unul, in special, este un prototip de telefon 5G de la OnePlus, pe care compania intentioneaza sa il prezinte in cadrul Mobile World Congress din acest an. 

Telefonul se va abate de la familia principala de telefoane flagship OnePlus, care include OnePlus 6T, si va fi una dintre primele previzualizari pe care multi le vor vedea pentru 5G. Compania se asteapta sa vanda dispozitivul pana la sfarsitul lunii mai prin intermediul operatorului britanic EE. 

OnePlus nu este singura companie care prezinta un prototip de telefon 5G. In cadrul CES 2019 din ianuarie, Samsung a prezentat propriul telefon 5G. Gigantul in domeniul tehnologiei lucreaza la lansarea unui telefon 5G cu operatorul american Verizon in prima jumatate a anului 2019, precum si a altor doua telefoane cu AT&T. 

Sursa: www.cnet.com
Info util

Numai 5 producatori de solutii antivirus, inclusiv ESET, au indeplinit criteriile de detectie si dezinfectare solicitate pentru Windows 7.Newsletter


Adresa mea de email:
Parteneri

Despre noi

Download

Contact

Strada Retezatului nr.5 / Tg.Mures 540 068
tel/fax:0265 265 910 / contact@smartnews.ro

Publicitate